Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!

Mobiele beursstands

Ga je deelnemen aan beurzen en ben je hiervoor op zoek naar een mobiele stand die je gemakkelijk kunt meenemen en opbouwen? Met deze complete beursstands maak je van jouw beursdeelname een succes. De stands zijn modulair opgebouwd wat betekent dat ze gemakkelijk zijn te vergroten, verkleinen en aan te passen. Zo ben je flexibel en presenteer je jouw bedrijf, product of merk optimaal.

Mobiele beursstands

Toont alle 18 resultaten

 • Beursstand 3x2-001

  4176,20(excl. btw)
  Bekijk product
 • Beursstand 3x2

  Beursstand 3x2-002

  4089,20(excl. btw)
  Bekijk product
 • Zelfbouw beursstand 3x2

  Beursstand 3x2-003

  4904,10(excl. btw)
  Bekijk product
 • DIY beursstand 4x2

  Beursstand 4x2-001

  6156,20(excl. btw)
  Bekijk product
 • Hoekstand beursstand 4x2

  Beursstand 4x2-002

  5203,20(excl. btw)
  Bekijk product
 • Lightbox beursstand 4x2

  Beursstand 4x2-003

  6933,90(excl. btw)
  Bekijk product
 • Mobiele beursstand 4x3

  Beursstand 4x3-001

  6253,60(excl. btw)
  Bekijk product
 • Beursstand modulair

  Beursstand 5x3-001

  8066,60(excl. btw)
  Bekijk product
 • Beursstand met verlichte achterwand

  Beursstand 5x3-002

  6581,40(excl. btw)
  Bekijk product
 • Beursstand met vitrine

  Beursstand 5x3-003

  8558,00(excl. btw)
  Bekijk product
 • Opvallende beursstand 5x3

  Beursstand 5x3-004

  6545,00(excl. btw)
  Bekijk product
 • Beursstand 5x4 zelfbouw

  Beursstand 5x4-001

  10318,80(excl. btw)
  Bekijk product
 • Beursstand 5x4 met vitrine en balie

  Beursstand 5x4-002

  9275,20(excl. btw)
  Bekijk product
 • Kopstand beursstand 5x4

  Beursstand 5x4-003

  8653,40(excl. btw)
  Bekijk product
 • Tussenstand beursstand 5x4

  Beursstand 5x4-004

  12530,00(excl. btw)
  Bekijk product
 • Beursstand 6x3

  Beursstand 6x3-001

  10212,60(excl. btw)
  Bekijk product
 • Kopstand beursstand 6x3

  Beursstand 6x3-002

  7055,40(excl. btw)
  Bekijk product
 • Backlit beursstand 6x3

  Beursstand 6x3-003

  9285,10(excl. btw)
  Bekijk product

Wat zijn mobiele beursstands?

Onder mobiele beursstands verstaan wij stands die je gemakkelijk vervoert, en die je snel en eenvoudig zelf opbouwt of laat opbouwen. Hierdoor bespaar je enorm op de kosten van je beursdeelname. Bij standbouw en deelnemen aan beurzen zit een groot deel van de kosten immers in de "mensuren" van het vervoeren, opbouwen en afbouwen van je beursstand. Door dit in eigen beheer te doen bespaar je dus flink.

Uiteraard heb je dan wel een beursstand nodig die ook echt gemakkelijk en snel is op te bouwen en af te breken. En die ook gemakkelijk te vervoeren is, in een personenauto of bus.

We hebben heel veel ervaring met mobiele stands. Met stands opgebouwd uit z.g. pop-up frames, maar ook met mobiele stands die als basis lichtgewicht kunststof of aluminium profiel-frames hebben die, zonder gereedschap, in elkaar worden geklikt. En alhoewel er behoorlijke verschillen zitten tussen de verschillende beursstand systemen, hebben ze wel allemaal met elkaar gemeen dat ze duurzaam en herbruikbaar zijn, én heel gemakkelijk in elkaar gezet kunnen worden. 

Bedrukking op stof of magneetbanen

De bedrukkingen van onze mobiele beursstands zijn onder te verdelen in 2 categorieën:

 1. Bedrukking op stof
 2. Bedrukking op oprolbare kunststof banen (magneetbanen) die magnetisch tegen de frames worden bevestigd 

Beide typen bedrukkingen hebben zo hun specifieke eigenschappen, voordelen en nadelen. Lees hierover alles in ons blog artikel beurswanden met bedrukte of stof met magneetbanen

Met of zonder backlight?

Bij een aantal van onze mobiele beursstands kun je kiezen uit bedrukkingen die "traditioneel" met spots worden aangelicht, of stands waarbij de prints (foto's teksten etc.) vanaf de achterkant worden verlicht, z.g. "backlighting". Ook deze verschillen, voordelen en nadelen hebben we beschreven in ons blog artikel beurswanden met bedrukte of stof met magneetbanen. Neem contact met ons op en bespreek met ons je wensen en doelstellingen, we geven je dan graag een vrijblijvend advies.

Minder afval minder belasting voor het milieu

Omdat mobiele beursstands vele malen opnieuw gebruikt kunnen worden, veel van onze klanten maken al jarenlang gebruik van de stands, produceren ze in vergelijking met bijvoorbeeld houtbouw standbouw veel minder afval. Mobiele standbouw wordt dan ook wel circulaire standbouw genoemd, nagenoeg alle materialen worden opnieuw gebruikt. 

Modulair vergroten

Een van de kenmerken van mobiele beursstands is dat ze gemakkelijk te vergroten en te verkleinen zijn. Door het weglaten of toevoegen van elementen of modules kan de stand zo gemakkelijk worden aangepast aan verschillende standruimten en stand grootten. Zo kun je ook de investering in een modulaire stand in de loop der tijd uitbreiden door extra modules aan te schaffen. Daarmee kun je met een steeds grotere stands exposeren en de presentatie van jouw merk of product in de loop der tijd steeds verder verbeteren.

Het transport van mobiele stands

Mobiel wil ook zeggen dat de stands gemakkelijk zijn te vervoeren. Om het vervoer van je mobiele stand zeker en gemakkelijk te maken leveren we onze stands in naar keuze draagtassen, lichtgewicht kunststof koffers of flightcases. Bespreek met ons wat voor jou de beste keuze is.

Opslaan van mobiele beursstands

Deze koffers, tassen of flightcases maken ook het opslaan van je mobiele stand eenvoudig. Omdat onze mobiele stands compact zijn en goed zijn ingepakt nemen ze weinig ruimte in beslag en blijven ze netjes en onbeschadigd. Klaar voor je volgende beurs!

Productie van modulaire beursstands in eigen beheer

We bieden je verschillende typen mobiele beursstands aan met allemaal zo hun eigen voordelen en nadelen, afhankelijk van wat jij er mee wilt doen. De meeste van deze systemen laten we in eigen beheer, op basis van onze ideeën, tekeningen en ruim 30 jaar ervaring, produceren in Azië. Zo houden we de eindcontrole over de kwaliteit en weten we zeker je een perfect systeem te leveren voor een concurrerende prijs.

Voor verdere vragen kun je altijd contact opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen!

Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right