Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!

Beurswanden

Met beurswanden van isyfair presenteer je jouw bedrijf of merk opvallend en professioneel. Vergelijk in het grootste assortiment van Nederland de beste beurswand voor jouw situatie. Advies nodig? Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!  

Beurswanden

Toont alle 12 resultaten

Wat zijn beurswanden?

Beurswanden, pop-up wanden, vouwwanden en presentatiewanden zijn allemaal benamingen waarmee lichtgewicht frames en systemen worden bedoeld om op locatie jouw merk, bedrijf of product te presenteren, promoten en verkopen. Dat kan zijn op een:

 • Beurs
 • Congres
 • Seminar
 • Dealerdag
 • Showroom
 • Hotelshow
 • Jaarvergadering
 • P.O.S.
 • Supermarkt
 • Winkelcentrum
 • Open Dag
 • Etc.

Op deze plekken zorg je ervoor met een beurswand opvallend aanwezig te zijn om jouw merk, actie, product of bedrijf aan bezoekers en publiek over kenbaar te maken. Beurswanden zijn eigenlijk grote reclameborden of mobiele billboards die je op elke gewenste plek tijdelijk kunt plaatsen.

Je beurswand vervoeren

Beurswanden worden meestal vervoerd in een rolkoffer, transporttas of flightcase, afhankelijk van het type, de grootte en het gewicht van de beurswand. Sommige van deze koffers kunnen tevens als balie worden gebruikt waardoor je met 1 koffer op wielen een complete presentatie maakt. De meeste van onze beurswanden kunnen in een personenauto (hatchback, of combi/station) worden vervoerd.

Een beurswand opbouwen

Beurswanden zijn zo populair omdat ze compact zijn, gemakkelijk mee te nemen en snel op te bouwen. Afhankelijk van het type, de grootte en de accessoires die in combinatie met de beurswand worden gebruikt, duurt het opbouwen van een beurswand in de regel 5-15 minuten. In korte tijd zet je dus op locatie een prachtige blikvanger neer voorzien van jouw communicatie waarmee jouw product of merk wordt gezien. De meeste van onze beurswanden zijn voorzien van spots of backlighting verlichting, een stroompunt is dan ook wel noodzakelijk. Voor de meeste van onze beurswanden geldt dat een trapje niet nodig is, tenzij de beurswanden extra hoog worden gekozen. 

Opslag beurswand

Na de beurs sla je de compacte koffer met je beurswand eenvoudig op, klaar voor het volgende gebruik. Dit neemt maar weinig ruimte in beslag en door de stevige (rol)koffer is de beurswand perfect beschermd. Heb je niet de ruimte om je beurswand op te slaan? Geen probleem, ook dat kunnen we voor je doen. Vraag naar de mogelijkheden!

Opbouwen van je beursstand uitbesteden?

Onze beurswanden zijn gemakkelijk te vervoeren en snel en eenvoudig op te bouwen. De meeste van onze klanten kiezen er dan ook voor dit zelf, in eigen beheer te doen. Toch kiezen sommigen ervoor om alles uit te besteden. De opslag, maar ook het opbouwen en afbouwen van de beurswand op locatie. 

Wil jij dat ook? Dat doen we graag voor je! Ons standbouw team en onze projectmanagers nemen je dan zoveel mogelijk zorgen uit handen en regelen alles voor je zodat je er geen omkijken naar hebt en je je helemaal kan concentreren op jouw bedrijf, beurs, congres of presentatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

De prints en bedrukkingen van beurswanden

De bedrukkingen van onze beurswanden zijn onder te verdelen in 2 categorieën:

 1. Bedrukking op stof
 2. Bedrukking op oprolbare kunststof banen (magneetbanen) die magnetisch tegen de frames worden bevestigd 

Beide typen bedrukkingen hebben specifieke eigenschappen, voordelen én nadelen. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet. Lees er alles over in ons blog artikel beurswanden met bedrukte of stof met magneetbanen.

Formaten beurswanden

Beurswanden zijn er in verschillende formaten. Veel gebruikt zijn beurswanden van 2-3 meter breed met een hoogte van 200-230cm. Wat het beste formaat beurswand is voor jouw situatie hangt natuurlijk af van wat jij er mee wilt doen en bereiken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Wat weegt een beurswand

Beurswanden zijn er in een verschillende soorten, maten en gemaakt van verschillende materialen.  Het is dan ook niet precies te zeggen wat een beurswand in zijn algemeen weegt. Op basis van onze ervaring kunnen we echter wel zeggen dat de meeste wanden die het isydisplay magazijn verlaten tussen de 15-35 kilo wegen. Wil je weten wat het exacte gewicht is van de beurswand van jouw keuze? Neem dan contact met ons op!

Meerdere beurswanden gebruiken om een beursstand te bouwen

Beurswanden kunnen uitstekend worden gebruikt als mini-beursstand of als onderdeel van een beursstand. Wat ook kan is meerdere beurswanden aan elkaar koppelen tot een complete mobiele en modulaire beursstand. Bekijk hiervoor ook mogelijkheden in mobiele beursstands. Door meerdere beurswanden aan elkaar te koppelen creëer je gemakkelijk en snel je eigen mobiele beursstand. Effectief, efficiënt en economisch!

Beurswanden bekijken in de isydisplay showroom?

Beurswanden kun je bestellen in onze webshop, maar natuurlijk ook bezichtigen in onze showroom waar we een aantal van onze beurswanden hebben staand. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, of vraag een gratis offerte aan!

Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right