Branding. Live Communicatie. In contact komen met potentiële klanten en bezoekers. 

Beurzen, congressen, evenementen en andere indoor en outdoor promoties bieden je alle kansen in contact te komen met bezoekers, klanten en potentiële klanten. 

Beurswanden, mobiele beursstands, bedrukte balies, banners, promotietenten en displays helpen je daarbij. Ze zorgen voor het creëren van de juiste omgeving, sfeer en branding van jouw event.

Wij bieden je een compleet assortiment aan systemen en oplossingen. Onze visie daarbij is altijd dat deze moeten aansluiten bij jouw merk, doelstellingen en communicatie. Ze moeten deel uit maken van een totaalaanpak, zodat je maximaal succesvol bent in het realiseren van jouw doelstellingen.

Bij isyfair zijn we specialist als het gaat om het maken, ontwerpen bedrukken en leveren van deze systemen. Het is onze corebusiness, en hebben hier ruim 30 jaar ervaring in. 

We zijn geen drukkerij of signmaker die je "ook wel zoiets kan leveren" maar nemen jouw beurs, presentatie of promotie uiterst serieus. En zorgen voor een oplossing van topkwaliteit, perfect afgestemd op wat jij er mee wilt bereiken.

We denken daarom graag met je mee en geven je een goed advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring en onze kennis van beursmarketing. Neem contact met ons op voor een verhelderend en vrijblijvend gesprek! 

Onze producten

Omdat we zo onze eigen visie en ideeën hebben als het gaat om gebruiksgemak, uitstraling en prijs-kwaliteitverhouding, maken we een groot deel van onze producten zelf, of laten deze maken in Azië naar onze tekeningen, specificaties en ideeën. We garanderen je daarmee topkwaliteit én een scherpe prijs. Een uitstekende service en een goed en eerlijk advies, gebaseerd op onze kennis en ervaring is voor ons daarbij vanzelfsprekend.

Team isydisplay & isyfair

Isydisplay maakt deel uit van de Garreis Group

Isydisplay maakt deel uit van de Garreis Group, gevestigd in Wiesbaden Duitsland met de volgende bedrijven:

In Nederland is isydisplay gevestigd in Zutphen.

Meer weten? Neem contact op met mij of een van mijn collega's voor een vrijblijvend gesprek, advies of kennismaking. 

Michel Rijnberg
isydisplay Nederland

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.