Ontwerp en 3D design service

Hoe bereik je een geslaagde beursstand, presentatie, promotie of actie?

De kracht van beurswanden, stands, displays en andere promotiematerialen zit 'm vooral in de groot- formaat graphics en prints. Deze bepalen voor een groot deel het effect ervan. Vallen ze genoeg op, communiceren ze duidelijk de USP's en trekken ze vervolgens geïnteresseerden over de streep?

Bij het maken van een ontwerp is het aloude AIDA vaak een goed vertrekpunt: aandacht trekken, interesse wekken, verlangen opwekken en de bezoeker aanzetten tot actie.

Voor beursstands gebruikt Michel Rijnberg in zijn boek Scoren met je beursdeelname een ander criterium voor geslaagde beursstands; de STIC -factor van een beursstands. STIC staat daarbij voor See-Think-Interest-Contact. De gedachtegang hierbij is dat beursstands bezoekers onbewust aan het denken moet zetten. Wat zie ik en wat heb ik daaraan?

Het ontwerp is allesbepalend. Besteedt daaraan dan ook de meeste aandacht.

Bij de stands, beurswanden en beursmaterialen in de webshop van isydisplay gaan we ervan uit dat je het ontwerp digitaal aan ons aanlevert. Bij de producten vind je ook de grafische specs en maatvoeringen als download.
Twijfel je of wil je met ons sparren over wat het beste werkt? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een verhelderend gesprek. En uiteraard kunnen wij ook het ontwerp voor je maken. We denken graag met je mee omdat we willen dat jouw presentatie succesvol is. Want dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor ons.

Als het gaat om het design van jouw stand, beurswand of display zijn er 3 opties:

  1. Je levert ons een kant-en-klaar digitaal bestand volgens onze specs, deze kun je bij ieder product downloaden. Vervolgens checken we de files en als ze helemaal goed zijn (kleine aanpassingen nemen we voor onze rekening) starten we de productie.
  2. Je vertelt ons hoe je het design wilt hebben en levert ons daarvoor de elementen zoals logo's, foto's en teksten aan waarna wij de opmaak voor je verzorgen. Dit doen we op basis van een uurtarief van 75 euro. Vervolgens maken wij het digitale bestand voor je.
  3. We ontwikkelen het hele concept voor je en zoeken hier de beste beelden en teksten bij. Dit concept presenteren we aan je en passen het aan daar waar nodig. Als je helemaal tevreden bent maken we op basis van het concept de digitale bestanden op. Daarna starten we de productie. De kosten van deze optie bedragen 95 euro per uur. We maken hiervoor op basis van jouw project natuurlijk een aparte offerte.

Als het om het ontwerp van jouw stand, wand of display gaat ben je er dus vrij in om dat helemaal zelf te doen, deels zelf te doen, of helemaal aan ons uit te besteden. Aan jou de keuze!

Meer weten over het ontwerp van jouw beursstand, beurswand of display?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.