Stand -en standbouw opbouwservice

Bij isydisplay leveren we beursstands, beurswanden en andere beursmaterialen die gemakkelijk zijn op te bouwen en mee te nemen. Afhankelijk van het type systeem kunnen de systemen in een draagtas, rolkoffer of meerdere koffers, tassen of flightcases worden meegenomen. Daarmee is vervoer in bijvoorbeeld een personenauto, afhankelijk van de hoeveelheid materiaal en bijvoorbeeld de grootte van de stand, meestal heel goed mogelijk. Gaat het om bijvoorbeeld een wat grotere beursstand dan kun je deze vervoeren in een bestelbus of transporter.

De meeste van onze klanten kiezen er dan ook voor om hun stand of beursmateriaal in eigen beheer op te stellen of op te bouwen. Zo besparen ze maximaal op de kosten van hun beursdeelname, promotie of presentatie.

Toch hebben we ook een aantal klanten die volledig ontzorgt willen worden. En die bijvoorbeeld het opzetten of opbouwen van hun beursstand of beurswand aan ons willen uit besteden. Soms inclusief het projectmanagement, het transport en de opslag van hun stand-materiaal voor en na de beurs. Dit bijvoorbeeld omdat ze er de mensen of tijd niet voor hebben. Of omdat ze zich volledig willen concentreren op hun business.

Isydisplay zorgt ook voor het opbouwen van promotiesets en beursstands

Voor die klanten hebben we ons isyFAIR-concept. IsyFAIR is ons standbouw-zusje die zich richt op klanten die full service hun stand willen huren. Standbouw, projectmanagement, opslag en transport van beursstands en stand-materiaal is de corebusiness van isyFAIR. Hierdoor ben je verzekerd van een perfect eindresultaat.

De volgende onderdelen maken deel uit van de isyFAIR opbouwservice.

Afhankelijk van jouw wensen kies je een of meerdere van deze onderdelen. Hiervoor maken we altijd een voorstel op maat voor je.

Bij isydisplay kies je dus zelf de mate van service die je wilt hebben, van ontwerp tot opbouw. Of je koopt je stand en bouwt deze zelf op in eigen beheer, ofwel je besteedt dit uit aan ons.

Meer weten over onze opbouwservice of andere services?

Neem contact met ons op en bespreek je wensen, dan maken wij een voorstel voor je.

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.