Gratis beursstand 3D-design

Ga je deelnemen aan een beurs en ben je daarvoor op zoek naar een (mobiele) beursstand? En wil je weten hoe dat er voor jou uit kan zien?

Bespreek dan met ons je plannen. We hebben heel veel ervaring met stands en standbouw en delen graag onze kennis met je. Ook als het gaat om het design van je stand. Op basis van jouw input en briefing maken we op jouw verzoek een eerste 3D stand-concept voor je. Dit design geeft richting aan hoe wij denken dat jij succesvol kan zijn met jouw beursdeelname. En op basis van dit eerste concept gaan we samen aan de slag om je stand verder aan te passen en te finetunen.

3D software voor een realistische impressie van jouw stand

Voor het maken van zo'n design maken we gebruik van 3D-software die je een behoorlijk realistische inkijk geeft in jouw toekomstige stand. De kosten voor het maken van zo'n eerste 3D-concept nemen we voor onze rekening. We zien dit als een eerste stap in een succesvolle samenwerking.

Om een goed concept te maken helpt een goede briefing. Om het je makkelijk te maken kun je daarvoor de onze stand briefing downloaden waarmee jij en wij niets over het hoofd zien.

Meer weten of meteen de mogelijkheden voor jouw beurs of stand bespreken?

Bel of mail ons!

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.