Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!

Mobiele vitrines

Wil je jouw producten mooi en uitnodigend presenteren? Op bijvoorbeeld beursstands, bij promotieacties, evenementen of in winkels en showrooms? Dan zijn deze mobiele vitrines misschien iets voor jou. Met deze vitrines combineer je een mooie product presentatie met stijlvolle branding.

Mobiele vitrines

Toont alle 4 resultaten

 • isyTWIST vitrine rond

  Portable vitrine isyTWIST 200cm rond

  795,00(excl. btw)
  Bekijk product
 • Ronde vitrine isyTWIST 250cm

  Portable vitrine isyTWIST 250cm rond

  975,00(excl. btw)
  Bekijk product
 • Halfronde isyTWIST Vitrine

  Portable vitrine isyTWIST 200cm vierkant

  895,00(excl. btw)
  Bekijk product
 • Halfronde isyTWIST Vitrine

  Portable vitrine isyTWIST 200cm halfrond

  895,00(excl. btw)
  Bekijk product

Wat is een mobiele vitrine?

Vitrines voor het presenteren van producten voegen veel toe aan de totaalpresentatie van een mobiele stand of beurswand presentatie. Maar ook bij promotionele acties, campagnes en demonstraties bewijzen ze hun kracht.

Het probleem met veel vitrines is alleen dat ze zwaar, lomp en kwetsbaar zijn. En lastig te vervoeren en te monteren. Bovendien wil je een vitrine uitvoeren met een bedrukking in de stijl die past bij je product of merk. Want juist daarmee maak je van de vitrine niet alleen een plek om jouw producten te laten zien, maar ook een attractieve en opvallende display die je merk ondersteunt.

Daarom zijn onze isyTWIST vitrines zo populair. Want deze vitrines zien er niet alleen heel mooi uit, ze zijn ook nog eens gemakkelijk te vervoeren én in een handomdraai op te zetten.

Bovendien zijn ze voorzien van bedrukte panelen waardoor je van deze vitrines een mooie display maakt die past bij jouw presentatie, stand, product of merk.

Portable vitrines in verschillende modellen en uitvoeringen

Onze portable isytwist vitrines leveren in 4 verschillende modellen:

 • isyTWIST vitrine 200cm hoog – rond model
 • isyTWIST vitrine 250cm hoog – rond model
 • isyTWIST vitrine 200cm hoog – vierkant/rechthoekig model
 • isyTWIST vitrine 200cm hoog – halfrond model

Omdat deze vitrines op veel verschillende manieren zijn in te delen, zijn er binnen deze modellen heel veel mogelijkheden als het gaat om het indelen van de vitrine en de uiteindelijke uitvoering en uitstraling.

IsyTWIST vitrines zijn makkelijk te vervoeren en snel op te bouwen

IsyTWIST vitrines bestaan uit een opvouwbaar aluminium frame in combinatie met bedrukte panelen en doorzichtige vitrine-panelen. De complete vitrine vervoer je in de standaard meegeleverde roltas waar zowel het frame als de panelen in zitten.

Het opzetten is een fluitje van een cent: vouw het frame met een draaiende beweging omhoog totdat deze helemaal is uitgevouwen. Zet nu jouw producten op de schappen van de vitrine en klik de bedrukte en/of transparante panelen in het systeem op die plaatsen waar jij wilt. Steek als laatste de stekker in het stopcontact om de LED verlichting in de bovenste etage te laten branden en je vitrine is klaar!

Wil je de bedrukking van jouw vitrine vernieuwen of veranderen?

Heb je een nieuwe campagne, huisstijl, actie of producten? Bestel dan eenvoudig extra paneeltjes voor je vitrine met een nieuwe bedrukking.

Zo bedrukken we jouw paneeltjes

De paneeltjes bedrukken we door gebruik te maken van moderne 8-kleuren printmachines in combinatie met eco-inkten op waterbasis. Na het printen brengen we een beschermlaag (krasvast laminaat) waardoor je paneeltjes mooi blijven en lang mee gaan. Het materiaal van de paneeltjes zelf is brandvertragend volgens de B1 norm.

Bestel de isyTWIST vitrine van jouw keuze meteen in onze webshop.

Twijfel je nog of heb je advies nodig over de uitvoering of bedrukking? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag! Je kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right