Beschrijving

Premium pop-up beurswand isyPOP S1.1 gebogen
Pop-up beurswanden zijn niet nieuw. Al decennialang produceren en verkopen wij verschillende typen pop-up beurswanden, en nog steeds zijn ze erg populair onder o.a. marketeers.

Hun geheim? Gebruiksgemak in combinatie met een hoge uitstraling. Hierdoor worden merken, producten en bedrijven eenvoudig, effectief en met een grote visuele impact onder de aandacht van bezoekers gebracht. Onze pop-up beurswanden zijn daarom heel vaak te bewonderen op o.a. beurzen, congressen, promoties, merk-activaties en events.

Onze premium pop-up beurswand S1.1 gaat al heel lang mee. En alhoewel er in de loop der tijd verschillende technische verbeteringen zijn aangebracht, is het basisprincipe nog steeds dezelfde.
Deze premium beurswand is van alle beurswanden op de markt de meest stabiele en gebruiksvriendelijke. Uniek daarbij is het zelfvergrendelende frame waarbij geen verbinders of uithouders nodig zijn. Door de unieke constructie en de diagonale kruisverbindingen, hoef je het frame alleen maar uit te vouwen waarna deze vanzelf in zijn uiteindelijke vormt springt en zichzelf vergrendeld. Makkelijker wordt het niet!

Anders dan bij bijvoorbeeld onze M1.1 beurswanden werkt dit pop-up frame i.p.v. met losse magneetstaven met 3-delige magneetrails, waardoor je minder losse onderdelen hebt. Met een hoogte van 239cm ben je er altijd zeker van dat jouw merk, logo, tekst of product opvalt en gezien wordt.

De kenmerken en voordelen van de premium pop-up beurswand isyPOP S1.1

 • Self-locking (zelfvergrendelend) constructie - supermakkelijk
 • 3-delige magneetrails – minder onderdelen en meer gemak
 • Hoogte 239cm
 • Gemakkelijk op te bouwen in slechts ca. 10 minuten
 • Premium kwaliteit frame van lichtgewicht geanodiseerd aluminium
 • Prints op pvc-vrije Duraplan kunststof, afgewerkt met anti-scratch laminaat (3-laags systeem)
 • Verschillende verpakkings-opties en accessoires leverbaar, waaronder ook een transportkoffer die als balie gebruikt kan worden.

Zo bouw je de premium pop-up beurswand isyPOP S1.1 op

Deze pop-up wand bouw je heel snel en gemakkelijk op. Allereerst vouw je het aluminium frame uit door de rode knoppunten naar elkaar toe te drukken. Hierdoor ontvouwt en vergrendelt het frame zich vanzelf (self-locking). Nu steek je de 3-delige magneetrails in elkaar en schuift deze overal verticaal op het frame (zie ook onze productvideo). Gebruik je LED-spots op je beurswand? Dan bevestig je deze op magneetrails. Het gemakkelijkste gaat dit door het bovenste deel van de rail naar voren te klappen, de LED spot op de rail te schuiven en de rail weer vast te klikken. Door het zo te doen (zie video) heb je geen trap of stoel nodig om erbij te kunnen.

Nu het frame staat rol je de magneetbanen uit. Deze banen hang je een-voor-een op m.b.v. de ophangstrips aan de bovenkant. Het beste begin je bij een van de middenbanen en werk je naar de zijkanten. De magneetbanen plakken dan vanzelf magnetisch op de juist positie tegen het frame, waarna een bijna naadloze visual ontstaat. Als laatste bevestig je de zijkantbanen.
Nu hoef je alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken en je beurswand is klaar voor de show! Een beurswand met impact om de aandacht van je bezoekers te trekken én deze attent te maken op jouw merk of product.

Hoe maken we de bedrukking voor de isyPOP S1.1 beurswand ?

Het frame en het systeem van deze pop-up beurswand is uiteindelijk niet meer zichtbaar. Alleen de print met hierop jouw bedrukking is hetgeen bezoekers zien. Deze print is dan ook jouw belangrijkste wapen om de aandacht te trekken, en bezoekers te informeren en overtuigen. Uiteraard besteden we dan ook heel veel aandacht aan jouw print. In de afgelopen 20 jaar hebben vele duizenden prints en magneetpanelen voor deze en andere pop-up wanden geproduceerd. We weten dan ook precies welke materialen, printtechnieken en afwerking het beste eindresultaat oplevert.

Voor onze pop-up beurswanden hebben we gekozen voor Duraplan kunststof als basis. Dit materiaal is het beste bestand tegen vouwen en knikken en laat zich gemakkelijk ophangen en oprollen. Het materiaal is bovendien lichtdicht waardoor de magneetrails en het frame nooit doorschijnen, zelfs niet als de beurswand voor bijvoorbeeld een raam of lichtbron staat. Duraplan is pvc-vrij.
Op deze Duraplan kunststof komt de print laag. We werken hiervoor met de modernste inkjet machines die printen in de hoogste resolutie. Daarmee zijn teksten en afbeelding kleurrijk en haarscherp.

Als laatste laag brengen we een krasvast (anti-scratch) laminaat aan. Deze zorgt ervoor dat je print niet kan beschadigen en ook bij intensief gebruik mooi blijft. Dit laminaat houdt bovendien een groot deel UV-licht tegen zodat je prints nauwelijks verkleuren.

Door de print, de Duraplan en het laminaat onder een hoge temperatuur (ca. 80 graden) te verwerken hechten de verschillende lagen perfect en ontstaat een zeer stabiel paneel.
Als laatste stap snijden we de panelen met een lasergestuurde snijmachine zeer exact op maat. Hierdoor ben je verzekerd van een prachtig en bijna naadloos eindresultaat. Daarna bevestigen we de ophangstrips en het magneetband aan de achterkant van het paneel.

Milieu en brandveiligheid

We werken voor het bedrukken van deze pop-up wanden uitsluitend met inkten op waterbasis. Deze zijn veel minder belastend voor het milieu. Onze Duraplan is pvc-vrij en brandvertragend volgens de B1 normering, iets waar steeds meer op wordt gelet door event locaties

Meer weten over de isyPOP S1.1 pop-up beurswand?

Bel of mail ons voor meer informatie en een vrijblijvend advies. Samen voor succes!

Voordelen

 • Self-locking (zelf-vergrendelend) constructie - supermakkelijk
 • 3-delige magneetrails – minder onderdelen en meer gemak
 • Hoogte 239cm
 • Gemakkelijk op te bouwen in slechts ca. 10 minuten
 • Premium kwaliteit frame van lichtgewicht geanodiseerd aluminium
 • Prints op pvc-vrije Duraplan kunststof, afgewerkt met anti-scratch laminaat
 • Verschillende verpakkings-opties en accessoires leverbaar, waaronder ook een transportkoffer die als balie gebruikt kan worden.

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze lightbox ontvang je standaard de volgende onderdelen en elementen van ons:

 • Aluminium zelf-vergrendelend (self-locking) pop-up frame, inclusief hoes – gebogen uitvoering
 • 3-delige opvouwbare aluminium magneetrails, inclusief hoes
 • Set full color geprinte magneetbanen op lichtdichte, pvc-vrije kunststof, afgewerkt met krasvast laminaat. De set bestaat uit voorkantbanen en twee zijkantbanen (deze lopen rond naar achteren)
 • Degelijke rolkoffer voor opslag en transport van de complete beurswand (frame/banen/accessoires)
 • Gratis advies m.b.t. ontwerp en communicatie
 • Gratis check van je aangeleverde graphic/file voordat deze naar de printafdeling gaat. Kleine correcties voeren wij voor je uit. Bij grotere afwijkingen nemen we contact met je op
 • Vijf jaar volledige garantie van ons

…en daarnaast de eventuele opties en accessoires waarvoor je hebt gekozen.

Specs

Variant Hoogte Breedte Diepte  Gewicht 
2x3 gebogen 239 cm 205 cm 31 cm 34 kg
3x3 gebogen 239 cm 270 cm 31 cm 34 kg
4x3 gebogen 239 cm 330 cm 31 cm 36 kg
5x3 gebogen 239 cm 380 cm 31 cm 36 kg

Productvideo

Downloads

isyPOP_S1_23_C

isyPOP_S1_33_C

isyPOP_S1_43_C

Algemene aanlever-specificaties isydisplay

Premium pop-up beurswand isyPOP S1.1 gebogen incl. rolkoffer

Premium gebogen pop-up beurswand met magneetbanen inclusief rolkoffer

Wissen
  Reset Opties
  • 0 €
  • 185 €
  • 185 €
  • 185 €
  • 385 €
  • 385 €
  • 385 €

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right