Beschrijving

Deze 3x2-003 mobiele beursstand (type hoekstand) heeft een afmeting van ongeveer 3x2 meter. De stand is hier als hoekstand ingetekend met een zijwand aan de linkerkant. Maar deze zijwand kun je natuurlijk ook aan de rechterkant plaatsen.

De achterwand bestaat uit een gedeelte van 200cm die van binnenuit is verlicht en een deel van 100cm zonder deze "backlighting". Aan deze achterwand is een zijwand van 200cm gekoppeld onder een hoek van 90 graden. De print van deze zijwand wordt verlicht met twee moderne LED-spots. De bijpassende balie is net als de achterwand ook van binnenuit verlicht, wat een heel mooi resultaat geeft. We leveren deze hoekstand inclusief een speciale bracket voor het ophangen van een LED-scherm. Het scherm zelf is niet bij de prijs inbegrepen.

Met deze modulaire combinatie bouw je zelf gemakkelijk een attractieve beursstand die aan twee kanten open is (hoekstand). Afhankelijk van de beschikbare ruimte en situatie kun je natuurlijk ook alleen de achterwand plaatsen. Of alleen de zijwand. En met extra modules kun je stand ook uitbreiden en vergroten.

Beursstand 3x2-003 bouw je zelf gemakkelijk op en is gemakkelijk te transporteren

Omdat deze mobiele beursstand bestaat uit lichtgewicht aluminium profielen is de stand gemakkelijk zelf op te bouwen. Je hebt dan ook geen standbouwer nodig. Zo doe je de standbouw helemaal in eigen beheer. Qua vervoer heb je voor deze stand voldoende aan een ruime stationcar of bestelauto. En wil je het opbouwen toch uitbesteden? Dan zijn de kosten meestal heel acceptabel, juist omdat het opbouwen zo vlot gaat. Hou rekening met een opbouwtijd van ca. een uur. Het opbouwen is gemakkelijk en gereedschap heb je niet nodig. Wil je zien hoe je dit standsysteem opbouwt? Bekijk dan onze video.

Deze beursstand 3x2-003 is opgebouwd uit de volgende componenten:

 • Achterwand van 3 meter, bestaande uit en een deel van 200cm en een deel van 100cm
 • Het 200cm deel is van binnenuit verlicht (backlighting)
 • De zijwand is verlicht d.m.v. 2 LED-spots
 • Een balie die van binnenuit is verlicht (backlighting)
 • Een bracket voor het ophangen van een LED-beeldscherm (niet inbegrepen)

De bedrukking van deze stand

We leveren deze stand helemaal compleet inclusief een bedrukking die is afgestemd op jouw merk, bedrijf, doelgroep en doelstellingen. De bedrukking bestaat uit doeken (stof) met een z.g. "pees" die in de uitsparingen van het frame wordt gedrukt. Dit wordt ook wel een SEG verbinding genoemd (silicon-edge-graphic) en wordt heel veel toegepast in beursstands en lightboxen. Deze bedrukking wordt in het 200cm gedeelte én in de balie van binnenuit verlicht voor een prachtige en opvallende uitstraling.

Het bedrukken doen we d.m.v. een dye-sublimatie printtechniek. Hierbij wordt onder hoge temperatuur de inkt in de vezels van de stof aangebracht. Dit ziet er niet alleen fantastisch uit, maar de stof is hierdoor ook duurzaam en zelfs wasbaar. De inkten die we gebruiken zijn op waterbasis omdat deze minder schadelijk zijn voor het milieu en veiliger.

Modulair uit te breiden en aan te passen

Heb je deze stand aangeschaft dan kun je deze (in de toekomst) eenvoudig vergroten door het aanschaffen van extra wanden en elementen. Met deze stand investeer je dan ook in een duurzaam standsysteem dat je jarenlang kunt gebruiken. Heb je een nieuw product, campagne of huisstijl? Dan bestel je voor je bestaande stand eenvoudig nieuwe doeken (prints) bij, en je stand is weer helemaal nieuw en up-to-date.

Wil een (gratis) 3D concept ontvangen, afgestemd op jouw merk of bedrijf?

Bel ons! Dan maken we op basis van jouw briefing een voorstel op maat voor je.

 

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze mobiele beursstand 3x2-03 leveren we je het volgende:

 • Complete achterwand isyLED 8.1 beurswand systeem van 200+100cm. het 200cm is van binnenuit verlicht
 • Zijwand van 200cm
 • 2x LED spot
 • Bracket voor beeldscherm bevestiging
 • Luxe transporttas voor de achterwand met schuim-indeling
 • Van binnenuit verlichte balie incl. luxe transporttas en tussenschap aan de achterkant
 • De volledige bedrukking van de gehele stand en balie

Niet inbegrepen bij de aanschaf  is de vloerbedekking, het LED-beeldscherm, het meubilair, de beplanting en het opmaken van de printfiles.

Specs

Verlichte achterwand 200cm deel:

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
200 cm 250 cm 8 cm ca. 22 kg

Achterwand 100cm deel:

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
100 cm 250 cm 8cm ca. 15 kg

Balie:

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
100 cm 100 cm 45 cm ca. 25 kg

 

Beursstand 3x2-003

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right