Beschrijving

Een beursstand moet niet alleen mooi zijn, maar ook succesvol. Een goede en duidelijke stand-communicatie is daarbij van belang. In zijn boek "Scoren met je beursdeelname" spreekt Michel Rijnberg daarom over de Key Exhibition Message van je beursstand. Goed communiceren doe je o.a. met groot formaat afbeeldingen. Ons standsysteem isyLED, waar deze stand uit is samengesteld, legt daarom juist de nadruk op afbeeldingen. Het systeem zelf is bijna niet zichtbaar.

Deze hoekstand met een afmeting van 5x3 meter heeft een open en toegankelijk karakter en heeft vooral als doel in contact te komen met potentiële klanten. Naast de groot-formaat visuals maakt een ronde vitrine met enkele geëtaleerde producten deel uit van de stand-presentatie. Omdat mooi ook praktisch moet zijn is in de hoek van de beursstand een pantry ingetekend. Juist omdat de stand zo open is heb je behoefte om je koffers, jassen, tassen en producten uit het zicht weg te leggen. Ook kun je de pantry gebruiken voor bijvoorbeeld een koelkastje met frisdrank.

Deze modulaire stand is opgebouwd uit een aantal verschillende frames. Deze frames zet je zonder gereedschap snel in elkaar, bekijk de video als je wilt weten hoe dat gaat. Als je de frames in elkaar hebt gezet koppel je ze in de gewenste opstelling. Daarna vouw je de bedrukte doeken uit en bevestigt deze met pees-en-groef in de frames. Het eindresultaat is superstrak.

In deze beursstand wordt een deel van de bedrukking vanaf de achterkant aangelicht. Het resultaat is een prachtige en attractieve print die volop de aandacht trekt. De zijwand van deze stand (die staat nu rechts maar kun je natuurlijk ook links plaatsen) wordt verlicht d.m.v. led-spots boven op de wand.

De volgende frames/onderdelen maken deel uit van beursstand 5x3-003:

  • Van binnenuit verlichte achterwand van 400cm breed en 250cm hoog
  • Een pantry van ca. 1x1 meter
  • Een zijwand van 200cm breed, verlicht d.m.v. 2 krachtige LED-spots
  • Een van binnenuit verlichte balie van 100cm breed
  • Een mobiele en opvouwbare vitrine voor product presentatie

De doeken voor de "backlighting" achterwand, de voorkant van de pantry en de balie produceren we op een stof die juist bedoeld is voor deze toepassingen. Hierdoor is het lichteffect maximaal. De overige doeken printen we op een lichtdichte stof. We kiezen voor het printen van de doeken voor de beste printtechniek voor deze toepassing; thermo-sublimatieprint. Daarbij wordt de inkt niet alleen aangebracht op het doek, maar dringt ook door in de vezels van de stof. Daardoor zijn de doeken herbruikbaar en kunnen ze goed opgevouwen worden zonder dat de inkt op de vouwen beschadigd.

De stof die wij gebruiken is een stof die brandvertragend is volgens de B1-normering. Onze inkten zijn op waterbasis omdat deze veiliger en minder schadelijk voor het milieu zijn.

Met nieuwe doeken een volledig nieuwe uitstraling

Investeren in dit stand-systeem doe je voor jaren. En omdat het systeem modulair is opgebouwd pas je de stand gemakkelijk aan als het gaat om de opstelling, de grootte en de beschikbare ruimte. Door het laten maken van nieuwe doeken geef je jouw stand bovendien heel gemakkelijk en tegen weinig kosten een heel nieuwe uitstraling.

Meer weten of dit stand-design laten aanpassen naar jouw wensen?

Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze mobiele beursstand 3x2-01 leveren we je het volgende:

  • Complete achterwand isyLED 12.1 (van binnenuit verlicht met de nieuwste LED-technologie), inclusief bedrukking op maat
  • Luxe transporttas voor de achterwand met schuim-indeling
  • Van binnenuit verlichte balie incl. luxe transporttas en tussenschap aan de achterkant om spullen op te bergen
  • Complete mobiele vitrine isyTWIST 200cm mobiele vitrine inclusief bedrukte en transparante panelen

Niet inbegrepen bij de aanschaf  is de afgebeelde vloerbedekking.

Specs

Verlichte achterwand 400cm:

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
200 cm (backlit) 250 cm 8 cm ca. 22 kg
200 cm (backlit) 250 cm 8 cm ca. 22 kg

Zijwand

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
200 cm 250 cm 8 cm ca. 21 kg

Pantry

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
85 cm (backlit) 250 cm 8 cm ca. 14 kg
85 cm 250 cm 8 cm ca. 12 kg
85 cm 250 cm 8 cm ca. 12 kg

Balie:

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
100 cm 100 cm 45 cm ca. 25 kg

Mobiele vitrine

Diameter Hoogte Gewicht
60 cm 200 cm ca. 24 kg

Beursstand 5x3-003

Beursstand 5x3 meter (hoekstand)

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right