Beschrijving

Een herbruikbare beursstand die je jarenlang kan gebruiken, zelf kan opbouwen, maar die er wel strak, opvallend en professioneel uit ziet? Het kan met ons gemakkelijke isyLED 12.1 standsysteem.

 • Dit systeem is opgebouwd uit lichtgewicht kunststof profielen = gebruiksgemak.
 • In de profielen zijn krachtige powerled's ingebouwd om de bedrukte doeken aan de voorkant mooi te verlichten = opvallen.
 • De frames en de bedrukte doeken zijn tientallen keren opnieuw te gebruiken en gaan jarenlang mee = lage kosten per beurs.

Deze hoekstand van 5x4 meter is door gebruik te maken van krachtige, van binnenuit verlichte doeken opvallend en high-tech. Zelfs de tafeltjes (deze zijn niet bij de prijs inbegrepen) en de balies zijn van binnenuit verlicht voor een sfeervolle uitstraling. Deze stand loop je onmogelijk voorbij zonder er op zijn minst naar te kijken. In de hoek is een vitrine geplaatst voor de presentatie van samples en producten. Net als de stand zelf is ook deze vitrine inklapbaar en gemakkelijk mee te nemen in een tas op wielen.

Deze 5x4-002 stand is samengesteld uit deze onderdelen:

 • 2x een LED-wand van 300cm breed (hoogte 250cm)
 • 1x een LED-wand van 200cm breed (hoogte 250cm)
 • 1x een LED-wand van 100cm breed (hoogte 250cm)
 • 2x een LED-balie van 100cm breed
 • 1x een mobiele vitrine

De bedrukking van deze stand:

De bedrukking van de LED-wanden en de balies zijn gemaakt op een speciale stof, bedoeld om vanaf de achterkant te verlichten, z.g. backlighting. Hierdoor komt de print tot leven en worden deze extra opvallend. We gebruiken voor het bedrukken van de doeken een dye-sublimatie printtechniek. Met deze techniek zorgen we ervoor dat de inkt, anders dan bij andere printtechnieken, doordringt in de vezels van de stof. Hierdoor zijn de doeken uitstekend opvouwbaar en steeds op nieuw te gebruiken, op te vouwen, op te bergen en weer te gebruiken. Zonder dat de printkwaliteit hieronder te lijden heeft.

De stof die we gebruiken is een stof die volgens de B1-normering brandvertragend is. Dit is op veel beurslocaties in Europa inmiddels verplicht. De inkt die we gebruiken is op waterbasis. Dit omdat deze veiliger en minder kwetsbaar voor het milieu zijn.

Modulair aanpassen en uitbreiden

Deze modulaire stand is opgebouwd uit een aantal frames die onderling zijn gekoppeld. Door het weglaten, anders koppelen of toevoegen van frames of onderdelen is deze stand gemakkelijk aan te passen aan bijvoorbeeld een andere standruimte. En ook de doeken kun je aanpassen of bijbestellen. Zodat je ook de uitstraling en communicatie van de stand afstemt op de beurs, je doelgroep of product.

Meer weten over deze stand of een (3D) voorstel op maat ontvangen?

Neem contact met ons op voor een advies op maat of een gratis 3D design afgestemd op jouw merk en situatie.

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze mobiele beursstand 5x4-002 leveren we je het volgende:

 • Complete LED-achterwand van 3+2 meter op basis van ons isyLED 12.1  - van binnenuit verlicht met de nieuwste LED-technologie
 • Complete LED-zijwand van 3+1 meter op basis van ons isyLED 12.1  - van binnenuit verlicht met de nieuwste LED-technologie
 • 2x LED-balie
 • Mobiele vitrine isyTWIST 200cm rond
 • Luxe transporttassen op wielen voor het vervoer en de opslag van de wanden, balies en vitrine
 • De volledige bedrukking van de wanden, balies en vitrine

Niet inbegrepen bij de aanschaf zijn de meubeltjes, de vloerbedekking en het opmaken van de grafische bestanden om de prints (doeken) te kunnen maken.

Specs

LED-achterwand:

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
300 cm 250 cm 12 cm ca. 30 kg
300 cm 250 cm 12 cm ca. 24 kg

LED-zijwand

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
300 cm 250 cm 12 cm ca. 30 kg
100 cm 250 cm 12 cm ca. 14 kg

2x LED-balie:

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
100 cm 100 cm 45 cm ca. 25 kg

Mobiele vitrine

Diameter Hoogte Gewicht
60 cm 200 cm ca. 30 kg

Beursstand 5x4-002

Hoekstand 5x4 meter met vitrine en balies

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right