Beschrijving

Licht is een van de factoren die bepalen of je gezien wordt en je boodschap overkomt. Licht speelt daarom bij de designs van onze beursstands een belangrijke rol.

Deze hoekstand van 6x3 meter is eenvoudig en strak van opbouw. Door de LED-achterwand, waarbij LED's vanaf de achterkant het bedrukte doek aanlichten, is deze stand echter heel opvallend aanwezig. De LED's toveren de achterwand om in een hele grote lichtbak waardoor het logo, de afbeelding en de tekst er echt uitspringen. Een LCD beeldscherm (= beweging) op de zijwand zorgt nog eens voor extra stopping power.

Op de hoek van deze stand hebben we een elegante, ronde vitrine ingetekend. Hier worden samples en producten getoond aan bezoekers. De twee LED-balies (die ook van binnenuit zijn verlicht) maken de stand af en bieden je de mogelijkheid spullen op te bergen.

Makkelijk vervoeren, snel opbouwen en compact opbergen

Deze stand is opgebouwd uit ons modulaire 8.1 aluminium standbouwsysteem. Omdat dit lichtgewicht systeem snel en zonder gereedschap wordt opgezet is deze stand uitstekend geschikt om zelf in eigen beheer te vervoeren, op te bouwen en weer af te bouwen. Daardoor bespaar je aanzienlijk op de kosten omdat je geen externe standbouwer nodig hebt. Je beschikt over je eigen stand die je steeds weer kunt opbouwen en afbouwen.

En omdat de aankleding van de stand bestaat uit bedrukte doeken pas je, met nieuwe doeken, ook de uitstraling heel gemakkelijk aan. Zo koop je een flexibele beurstand waar je jarenlang en vele beurzen perfect mee voor de dag komt. En natuurlijk kun je altijd uitbreiden of je stand groter maken door extra modules aan te schaffen.

De bedrukking van je stand, dáár draait het om

De prints op doek zijn aan de achterkant afgewerkt met een z.g. siliconen "pees". Hiermee bevestig je de doeken superstrak in de aluminium frames waardoor je standwand er uit ziet alsof het een massieve muur is. Deze doeken printen we op een 8-kleuren dye-sublimatiemachine voor de mooiste printkwaliteit. Voor de doeken die met spots van bovenaf worden aangelicht gebruiken we een lichtdicht doek, en voor de LED-wanden een lightbox-doek. De doeken voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm (brandvertragend). De inkten zijn op waterbasis waardoor ze minder schadelijk zijn voor het milieu.

Meer weten of dit design laten aanpassen naar jouw wensen?

Neem contact met ons op en bespreek met ons je plannen. Dan denken wij met je mee in de vorm van een goed standdesign!

 

 

 

 

 

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze mobiele beursstand 3x2-01 leveren we je het volgende:

  • Complete LED achterwand opgebouwd uit isyLED 8.1 (van binnenuit verlicht met de nieuwste LED-technologie), inclusief maatwerk bedrukking
  • Zijwand volledig bedrukt inclusief 2 LED spots
  • 2 LED-balies compleet met bedrukking
  • Opvouwbare vitrine inclusief geïntegreerde LED-spot en 4 bedrukte panelen (onderste rij)
  • Luxe transporttassen op wielen voor de achterwand, zijwanden, balies en vitrine
  • Gratis 3D design met een ontwerp op maat

Niet inbegrepen bij de aanschaf  is de vloerbedekking, de plant het LCD beeldscherm.

Specs

Verlichte achterwand 6 meter (LED):

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
200 cm 250 cm 8 cm ca. 22 kg
200 cm 250 cm 8 cm ca. 22 kg
200 cm 250 cm 8 cm ca. 22 kg

Zijwand 3 meter

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
200 cm 250 cm 8 cm ca. 21 kg
100 cm 250 cm 8 cm ca. 14 kg

Balies:

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
100 cm 100 cm 45 cm ca. 25 kg
100 cm 100 cm 45 cm ca. 25 kg

Mobiele vitrine

Diameter Hoogte Gewicht
60 cm 200 cm ca. 24 kg

Beursstand 6x3-003

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right