Beschrijving

Moet een beursstand altijd complex en super-creatief gebouwd zijn om de aandacht te trekken en om in contact te komen met interessante bezoekers? Nee. Deze stand bewijst dat dit niet nodig is. Strak, open, eenvoudig qua constructie en opbouw, maar wel erg aansprekend en opvallend door het gebruik van grote van binnenuit verlichte afbeeldingen. Met deze stand kun je gemakkelijk de concurrentie aan met veel grotere beursstands.

Deze modulair opgebouwde beursstand is volledig samengesteld uit ons nieuwe isyLED 12.1 beursstand systeem. Dit systeem bestaat uit lichtgewicht, kunststof profielen waar LED's in geïntegreerd zitten. Hierdoor worden de bedrukte doeken perfect uitgelicht vanaf de achterkant waardoor ze echt tot leven komen. Ook de print in de bijpassende balie wordt op deze manier aangelicht. De achterkant van de balie is open en heeft een tussenschap voor het opbergen van je spullen.

Bijkomend voordeel is dat isyLED 12.1 ook nog eens gemakkelijk is te vervoeren en op te zetten, waardoor je geen standbouwer nodig hebt. Deze stand bouw je snel en gemakkelijk op, en voor het transport is een ruime personenauto voldoende. Omdat de stand uit drie verschillende frames is samengesteld ben je flexibel in de opstelling. Van deze stand kun je bijvoorbeeld ook een 3x2 meter stand maken of een 3x3 meter beursstand.

Deze 5x3 meter hoekstand bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 2x een wand van 300x250cm (BxH) volledig van binnenuit verlicht
  • 1x een wand va 200x250cm (BxH) volledig van binnenuit verlicht
  • 1x de van binnenuit verlichte balie van 100x100x45cm

Groot formaat visuals voor optimale aantrekkingskracht - de bedrukking

De kracht van deze stand zit 'm voor een groot deel in het gebruik van de grootformaat visuals. Deze bepalen de aantrekkingskracht van de stand. We besteden hier dan ook veel aandacht aan. Voor maximaal lichteffect gebruiken we speciale doeken afgestemd op deze toepassing. Door dit doek komen kleuren tot leven en worden de verlichte teksten en logo's haarscherp weergegeven. Het printen doen we m.b.v. een dye-sublimatie printmachine. Hierbij wordt de inkt onder hoge temperatuur verdampt in de vezels van de stof. Dit garandeert je een duurzaam eindresultaat en doeken die je iedere keer opnieuw kunt opvouwen en weer ophangen zonder dat er "breuken" ontstaan in de inkt.

Milieu en brandveiligheid

De brandveiligheid van materialen op grote indoor evenementen krijgt terecht steeds meer de aandacht. We werken dan ook alleen met brandvertragende stoffen (B1-certificaat). Voor de veiligheid en een beter milieu zijn de inkten die we gebruiken op waterbasis.

 

 

 

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze 5x3-04 mobiele beursstand leveren we je het volgende:

  • Complete achterwand, bestaande uit twee delen van 300+200cm breed op basis van isyLED 12.1 (van binnenuit verlicht met de nieuwste LED-technologie)
  • De eveneens van binnenuit verlichte zijwand van 300cm
  • De van binnenuit verlichte balie incl. tussenschap aan de achterkant om spullen op te bergen
  • De volledige bedrukking van de stand inclusief de balie
  • Luxe transporttassen op wielen voor opslag en vervoer van de hele stand

Niet inbegrepen bij de aanschaf  zijn de statafels met de stoelen, de vloerbedekking en het opmaken van de digitale print-files.

Specs

Verlichte achterwand:

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
300 cm 250 cm 12 cm ca. 30 kg
200 cm 250 cm 12 cm ca. 24 kg

Verlichte zijwand

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
300 cm 250 cm 12 cm ca. 30 kg

Balie:

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
100 cm 100 cm 45 cm ca. 25 kg

 

Beursstand 5x3-004

Beursstand 5x3 meter hoekstand

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right