Beschrijving

Deze beurstand 4x2-001 is ca. 4x2 meter groot. Het is een kopstand die aan 3 zijden open is.

Wat deze stand extra opvallend maakt zijn de graphics die van binnenuit zijn verlicht. Eigenlijk maak je daarmee van je achterwand een hele grote en opvallende lightbox. Een achterwand waarmee je bezoekers écht even stil laat staan bij je stand.

Omdat je misschien niet alleen beeld, merk en tekst wilt communiceren, maar ook producten of samples wilt laten zien, maken twee mobiele vitrines ook deel uit van deze beursstand. Een moderne en strakke lightbox balie (die ook van binnenuit is verlicht) maakt de stand vervolgens echt af.

Gemakkelijk opbouwen en eenvoudig transporteren

Deze stand is ook bedoeld voor bedrijven en exposanten die hun stand zelf willen opbouwen. Om zodoende flexibel te zijn en kosten te besparen. De stand is in zijn geheel compact te vervoeren in een ruime stationwagon of bestelauto. Het opbouwen gaat snel en de stand kan door één persoon opgezet worden binnen een uur.

Deze mobiele stand is samengesteld uit de volgende onderdelen:

  • Frame van 200cm breed
  • 2x een frame van 100cm breed
  • 2x een opvouwbare vitrine
  • Geïntegreerde LED-spots in de frames
  • 1x een lightbox balie

De bedrukking van stand 4x2-001

We bedrukken de stand helemaal zoals jij dat wilt. En uiteraard geven we je ook graag advies over hoe je de beste lay-out en stand communicatie realiseert. De bedrukking van deze stand is een bedrukking die bestaat uit prints op doek. De achterwand heeft dus drie verschillende bedrukkingen op lightbox-stof. Met deze stof maken we een echte eyecatcher van je stand.

Het bedrukken zelf doen we d.m.v. een thermo-sublimatie techniek. Bij deze techniek wordt de inkt onder hoge temperatuur "gesublimeerd" in de vezels van de stof. Na afkoeling heb je dan een prachtige print met heldere kleuren en scherpe logo's en teksten. De stof is duurzaam en heel goed bestand tegen opvouwen, opbouwen, afbreken en weer opbouwen.

De doeken zijn natuurlijk apart bij te bestellen zodat je met dezelfde beursstand heel gemakkelijk een nieuw product of een ander merk kunt laten zien. De doeken zijn brandvertragend volgens de B1-norm. Onze inkten zijn inkten op waterbasis om de impact op het milieu zo minimaal mogelijk te houden.

Breid je stand uit met extra frames en onderdelen

Deze beursstand is modulair samengesteld. Je kunt de achterwand, die uit drie frames bestaat, dus heel gemakkelijk verkleinen naar bijvoorbeeld twee meter breed, of drie meter breed. Met extra frames en modules kun je de stand natuurlijk ook vergroten. Zo kun je bijvoorbeeld zijwanden koppelen of met extra elementen de achterwand breder of hoger maken.

Wij maken graag een 3D concept op maat voor je

Heb je interesse in deze stand, maar wil je eerst zien hoe deze er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Neem contact met ons op en we maken een 3D concept op maat voor je. Gratis en zonder aankoopverplichting.

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze mobiele beursstand 4x2-001 leveren we je het volgende:

  • Complete van binnenuit verlichte achterwand op basis van ons isyLED 12.1 systeem, inclusief bedrukkingen (3x)
  • De lightbox balie die ook van binnenuit is verlicht, inclusief bedrukking en tussenschap aan de achterkant
  • 2x de mobiele vitrine incl. bedrukking
  • Luxe transporttassen voor opslag en vervoer

Niet inbegrepen bij de aanschaf  is de vloerbedekking, de beplanting en het opmaken van de digitale bestanden voor het bedrukken van de stof.

Specs

Achterwand (van binnenuit verlicht):

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
200 cm 250 cm 12 cm ca. 24 kg
100cm 250 cm 12 cm ca. 16 kg
100cm 250 cm 12 cm ca. 16 kg

Balie:

Breedte Hoogte Diepte Gewicht
100 cm 100 cm 45 cm ca. 25 kg

Mobiele vitrine (2x)

Diameter Hoogte Gewicht
60 cm 200 cm ca. 24 kg

Beursstand 4x2-001

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right