Beschrijving

Wil je "outdoor" jouw merk of product onder de aandacht brengen? Bijvoorbeeld op evenementen, in winkelcentra, of op braderieën? De meeste van onze promotiesets zijn niet geschikt voor buiten-gebruik. Deze promotieset 13 wel!

De set bestaat uit een isyLOUNGE opblaasbare balie, helemaal bedrukt, in combinatie met twee kleine beachflags. Zo breng met een minimale hoeveelheid aan materialen jouw merk toch opvallend onder de aandacht op al die outdoor events waar jouw doelgroep aanwezig is.

Deze isyLOUNGE balie maakt deel uit van ons isyLOUNGE assortiment en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de open lucht. Zo is zowel de balie als de print vochtbestendig. Het opzetten en opblazen doe je eenvoudig met een handpomp of een elektrische pomp. En ook de beachflags zet je binnen een minuut op. Om ze ook bij wind stabiel te laten staan leveren we deze inclusief PVC zakken die je kunt vullen met water om zo extra gewicht te creëren. Deze zakken leg je op de kruisvoet van de vlag.

De complete promotieset weegt weinig, zet je snel op en neem je eenvoudig mee, bijvoorbeeld in de kofferbak van de auto. Aanwezig zijn en in contact komen met je doelgroep op outdoor events was nog nooit zo eenvoudig!

Meer weten over onze outdoor of indoor promotiesets?

Neem dan contact met ons op dan stellen dan stellen we in overleg met jou de beste set voor je samen.

Voordelen

  • Geschikt voor outdoor en indoor!
  • Balie is opblaasbaar
  • Probleemloos opzetten in een paar minuten
  • De bedrukking van de balie is te vervangen/verwisselen
  • Past in de kofferbak van elke auto

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze promotieset 13 leveren we je het volgende:

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de digitale bestanden die nodig zijn om de balie en de beachflags te printen. Tegen meerprijs kan onze studio deze opmaak voor je verzorgen.

Promotieset 13

Een complete promotieset bestaande uit een opblaasbare isyLOUNGE balie en twee beachflags

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right