Beschrijving

Wil je naast het presenteren van je merk ook overkapping bieden aan je producten, mensen, bezoekers en klanten? In deze promotieset 19 staat een opvouwbare, bedrukte promotietent in het middelpunt van de belangstelling.

Ook op evenementen, proeverijen, festivals, jaarmarkten, braderieën en andere outdoor events wil je dat jouw merk en producten gezien worden. Daarbij wil je een ontmoetingsplek creëren waarin je geïnteresseerden en potentiële klanten kennis kan laten maken met jouw aanbod. Onze isyTENT opvouwbare tenten zijn daarvoor erg geschikt. In deze promotieset combineren we zo'n tent met 2 beachvlaggen om nog meer de aandacht trekken, en met een praktische balie die je branding versterkt en die ruimte biedt om je spullen in op te bergen.

IsyTENT promotietenten zijn niet alleen van een professionele kwaliteit, ze zijn door de slimme vouwconstructie ook erg gemakkelijk op te zetten. Zo bouw je deze hele set in minder dan 15 minuten tijd op. En ook het vervoer is eenvoudig. Zowel de tent, de balie als de beachvlaggen leveren we inclusief transporttassen waardoor je deze displays gemakkelijk verstuurd of vervoerd in een combi-personenauto of transporter. Isy does it!

Meer weten over deze promotieset of een aangepast voorstel ontvangen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en advies.

 

 

 

Voordelen

  • Combinatie van branding en overkapping
  • Professionele kwaliteit tent
  • Opbouwtijd ca. 15 minuten voor de hele set
  • Perfecte printkwaliteit

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze promotieset 19 leveren we je het volgende:

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de digitale bestanden die nodig zijn om de isyTENT en beachvlaggen te bedrukken.

Promotieset 19

Deze promotieset zet jouw merk in de picture en biedt overkapping aan bezoekers en geïnteresseerden.

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right