Beschrijving

Deze Promotieset biedt je flexibiliteit en presenteert jouw merk of product opvallend aan bezoekers en voorbijgangers. Daarbij kun je denken aan winkels, winkelcentra, evenementen, proeverijen, beurzen etc. etc. Zowel de rolbanners, het opvouwbare folderrek en de balie (blad) zijn uitgevoerd in een chique zwart.

Deze promotieset 03 bestaat uit de volgende displays:

Vervoer in een personenauto – opgezet in 5 minuten

Deze hele set neem je gemakkelijk mee, bijvoorbeeld in de kofferbak van een personenauto. Zowel de balie als de rolbanners en het folderrek leveren we in handige transporttassen. En het opzetten van de set kost je niet meer dan 5 minuten, dan ben je klaar voor actie!

Printen van de rolbanners en balie

De prints zijn heel bepalend voor de uitstraling en het effect van deze promotieset, en we besteden daar dan ook veel aandacht aan. De rolbanners printen we op een speciaal materiaal op basis van polyester. Dit materiaal staat mooi recht en strak nadat de banners zijn uitgerold.

De bedrukking van de balie (voorkant + zijkanten) maken we op lichtgewicht kunststof panelen. Deze zijn verwisselbaar, zodat je de balie gemakkelijk een andere uitstraling kunt geven. Heb je een andere actie of wil je een ander product presenteren? Met een extra set panelen pas je in no-time de look & feel van je promotieset aan.

Ook het folderrek is opvouwbaar

Folders hebben nog steeds een functie. Niet alleen als informatie-medium, maar ook om in contact te komen met bezoekers. In deze promotieset maakt een bijpassend, opvouwbaar folderrek dan ook deel uit van de set.

Meer weten over onze promotiesets?

Bel ons en we bespreken graag de mogelijkheden en opties met je.

Voordelen

  • Complete lichtgewicht promotieset, uitgevoerd in zwart
  • Opbouwtijd ca. 5 minuten
  • Verwisselbare / vervangbare bedrukking
  • Eenvoudig transport in stevige transporttassen (inclusief)
  • Past in de kofferbak van de auto

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze Promotieset 03 leveren we je het volgende:

Niet inbegrepen is het opmaken van de digitale bestanden die nodig zijn om de balie en banners te printen. Als je dit niet zelf kunt of wilt doen dan kunnen wij dit voor je doen tegen een meerprijs op basis van uurtarief.

Promotieset 03

Promotieset 03 bestaande uit een isyLINE 21 gebogen balie, 2 rolbanners en een opvouwbaar folderrek isyRACK 5.1

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right