Beschrijving

Moet je totale promotieset nog lichter en compacter? Of heb je echt maar enkele meters ruimte ter beschikking? Dan is deze promotieset 11 misschien iets voor jou.

Twee superlichte, maar wel luxe kwaliteitsbanners in combinatie met een kleine, ronde balie en een opvouwbaar folderrek. Soms heeft een professionele branding of product presentatie niet meer nodig.

In 5 minuten bouw je de hele promotieset op, ready-for-action. Door de kleur van het bovenblad, de kleur van de cassette van de rolbanner én de kleur van het folderrek op elkaar aan te passen - in dit voorbeeld in het wit- zijn alle displaymaterialen perfect op elkaar afgestemd.

Met deze promotieset presenteer je overtuigend jouw brand, promotie of actie. En dat met een minimaal budget en een minimale hoeveelheid materialen om mee te nemen. Voor het transport heb je niet meer dan vier kleine tasjes om mee te nemen. Twee tasjes met de rolbanners, een tas op wielen voor de ronde counter en een klein tasje voor het opvouwbare folderrek.

Meer info over deze promotieset of weten hoe we jouw merk optimaal presenteren?

Bel ons voor vrijblijvend gesprek!

 

 

Voordelen

  • Super lichte en compacte promotieset
  • Opbouwtijd ca. 5 minuten
  • Gemakkelijk transport in de meegeleverde transporttassen
  • Past in de kofferbak van elke auto

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze promotieset 11 leveren we je het volgende:

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de digitale bestanden die nodig zijn voor het printen van de rolbanners en balie.

Promotieset 12

Een superlichte promotieset bestaande uit een twee luxe rolbanners, een kleine, ronde balie (opvouwbaar) en een opvouwbaar folderrek

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right