Beschrijving

Een prachtige, promotieset met een gebogen vorm, inclusief balie en folderrek. En dat met slechts één rolkoffer voor zowel de balie als de beurswand. Jouw merk of product professioneel laten zien is helemaal niet zo ingewikkeld met deze promotieset nr. 7.

De set bestaat uit een gebogen beurswand van het type S1.1. Deze is met z'n 239cm hoger dan de goedkopere M1.1 beurswand, waardoor je net wat meer opvalt en meer ruimte hebt voor jouw communicatie. Het mooie aan deze set is dat we 'm leveren in onze Countercase rolkoffer. Daarin past de hele beurswand. En de koffer zelf is zo gemaakt dat je in een handomdraai een mooie, grote balie van maakt. Inclusief tussenschappen aan de achterkant om je spullen in op te bergen. Very handy:)

De beurswand S1.1 bestaat uit een lichtgewicht, "selflocking" pop-up systeem in combinatie met magneetrails en magneetbanen. Hierdoor bedek je het hele systeem aan zowel de voorkant als de afgeronde zijkanten waardoor je niets anders meer ziet dan jouw afbeelding en communicatie.

Magneetbanen voor de mooiste uitstraling

De prints voor deze beurswand maken we op kunststof, oprolbare magneetbanen. Hiervoor gebruiken we een lichtdichte Duraplan kunststof waar de print op komt. Vervolgens lamineren we de panelen met een krasvast laminaat voor optimale bescherming. De panelen snijden we na het printen en lamineren heel exact op maat m.b.v. een lasergestuurde snijmachine. Hierdoor sluiten je panelen perfect op elkaar aan en krijg een bijna naadloze, grootformaat print.

Deze set is dan ook niet alleen gemakkelijk mee te nemen en op te zetten, maar zorgt er ook voor dat jouw product op merk heel aantrekkelijk wordt gepresenteerd.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring!

 

 

Voordelen

  • Prachtige set met een halfronde pop-up beurswand van topkwaliteit
  • Countercase voor zowel het transport van de complete beurswand als het gebruik als grote balie
  • Gemakkelijk te vervoeren en snel op te zetten
  • Opbouwtijd ca. 15 minuten
  • Topkwaliteit magneetbanen en prints

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze promotieset 07 leveren we je het volgende:

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de digitale bestanden voor het printen van de panelen. Tegen meerprijs kunnen we ook het ontwerp en de opmaak voor je verzorgen.

Promotieset 07

Een complete promotieset bestaande uit een  klassieke, halfronde pop-up beurswand, een balie die tevens als transportkoffer voor de beurswand dient en een handig opvouwbaar folderrek.

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right