Beschrijving

Passen strakke, rechte vormen bij jouw merk of product? Dan is deze promotieset misschien iets voor jou. Een moderne beurswand achterwand met rechte zijkanten, helemaal uitgevoerd met "backlighting", dus met verlichting in de wand waardoor de print van binnenuit wordt verlicht en helemaal tot leven komt. En ook de LED-balie en de vierkante, opvouwbare vitrine hebben strakke vormen. Net als de LED-beurswand wordt ook de LED-balie van binnenuit verlicht om zo de aandacht van bezoekers te trekken.

Om ook producten of samples te laten zien is de isyTWIST vitrine ideaal. In deze mooie en deels bedrukte vitrine kun je de producten netjes en overzichtelijk presenteren. Een ingebouwde LED-spot zet je producten in het licht. Voor een nette folderpresentatie leveren we bij deze ook een opvouwbaar folderrek.

De hele promotieset neem je gemakkelijk mee. Elk onderdeel leveren we in een bijpassende transporttas waardoor je de hele set in bijvoorbeeld een personenauto kunt vervoeren. En ook het opbouwen gaat gemakkelijk. In een half uurtje ben je klaar om jouw producten en merk aan bezoekers te tonen.

Nieuw product? Andere bedrukking!

Zowel de beurswand als de balie zijn volledig bedrukt met doeken die vanaf de achterkant, door de Ledverlichting in de frames, worden verlicht. Deze kun je ook achteraf bij bestellen zodat je een totaal nieuwe look & feel met je promotieset creëert. Bijvoorbeeld omdat je een ander product wilt laten zien. Zo investeer je in een set voor jaren, die je iedere keer opnieuw gebruikt en aanpast.

Wil je weten welke promotieset of design het beste past bij jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op, dan delen we onze jarenlange kennis met je .

Voordelen

  • Moderne, strakke vormen
  • Beurswand en balie uitgevoerd in LED (backlighting)
  • Opbouwtijd ca. 30 minuten
  • De bedrukking is te vervangen/verwisselen
  • Gemakkelijk transport in meegeleverde transporttassen
  • Past in de kofferbak van de auto
  • Advies van specialisten

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze promotieset 09 leveren we je het volgende:

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de digitale bestanden die nodig zijn om de doeken / panelen te printen. Deze kun je aanleveren volgens onze spec-sheets. Wil je dit niet dan kan onze studio dit tegen een meerprijs voor je verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Promotieset 09

Een complete promotieset bestaande uit een LED-beurswand, een LED balie, een rechthoekige vitrine en een opvouwbaar folderrek

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right