Beschrijving

Met jouw merk of merken flink uitpakken op outdoor evenementen, festivals, braderieën, sportevents in winkelcentra of andere plekken waar jouw doelgroep aanwezig is? Met promotieset 26 gaat je dit zeker lukken.

Om extra aanwezig te zijn en de aandacht van bezoekers te pakken bestaat deze set uit twee afzonderlijke units. Deze kun je naast elkaar zetten, maar natuurlijk ook verspreid over het terrein. Omdat je twee sets tot je beschikking hebt kun je ook twee verschillende merken of producten promoten. Maar je kunt ze natuurlijk ook identiek uitvoeren om met dat ene merk of product heel groot aanwezig te zijn.

De basis van promotieset 26 wordt gevormd door twee opvouwbare promotietenten type 4.1 in het formaat 3x3 meter. Deze lichtgewicht tenten zijn voorzien van een full colour bedrukt dak en een full colour bedrukte achterwand. Daarmee maak je van deze promotietenten als het ware groot formaat displays die volop de aandacht trekken. Ook de beachflags hebben deze rol als aandachtstrekker, en ze zorgen daarnaast voor een echte "eventsfeer".

En om dit eventgevoel, waarin het gaat het persoonlijk contacten leggen, nog meer te benadrukken zijn er in de promotietenten opblaasbare balies (volledig bedrukt), en comfortabele eventmeubels van het type isyLOUNGE geplaatst. Ook deze bedrukken we volledig voor je.

Zo beschik je met promotieset 26 over prachtig outdoor eventmateriaal die de basis vormt voor merkbeleving en contact met bezoekers.

Meer weten over deze promotieset of interesse in een set op maat?

Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Voordelen

  • Super complete outdoor promotieset
  • Alle onderdelen bedrukken we volledig op maat voor je
  • Gemakkelijk te vervoeren en snel op te bouwen
  • Perfecte promotieset voor outdoor branding en merkbeleving

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze promotieset 26 leveren we je het volgende:

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de digitale bestanden die nodig zijn voor de bedrukking van de verschillende onderdelen.

Promotieset 26

Een super complete outdoor promotieset inclusief promotenten, opblaasbaar meubilair en beachflags

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right