Beschrijving

Beweging trekt aandacht, een principe in communicatie dat al zo oud is als de platgelopen weg naar Rome. Audio en Video oplossingen maken dan ook vaak deel uit van displays, promotiesets en beursstands als middel om de aandacht te trekken en vast te houden.

Daarom hebben we in deze promotieset 24 een beeldscherm geïntegreerd. De set bestaat uit onze premium pop-up beurswand type S1.1 3x3, met een bracket voor zo'n beeldscherm. In de bedrukking op magneetpanelen hebben we een uitsparing gemaakt zodat het (LED) beeldscherm onzichtbaar in de pop-up wand wordt opgehangen. Op dit beeldscherm kun je bijvoorbeeld een video, slideshow of animatie tonen, afgespeeld vanaf een USB stick of ander media station. Plug-play & attract!

De gehele beurswand, zonder het beeldscherm, vervoer je in de afgebeelde balie. Behalve dat dit de balie is, is dit ook de transportkoffer voor de beurswand, de bedrukking en de verlichting. En met het bovenblad en het baliepaneel tover je deze transportkoffer eenvoudig om in een kleine balie.

De bedrukking van deze pop-up beurswand bestaat uit bedrukte, oprolbare banen die magnetisch tegen het pop-up frame worden bevestigd. Over deze magneetbanen is best veel te zeggen. Wij produceren als 25 jaar van deze banen en in die jaren is er best veel veranderd in printtechnieken en materialen. Het beste procedé voor perfecte magneetbanen is naar onze ervaring – en we hebben alles wel geprobeerd - het 3-laags systeem.  De basis hiervoor is een lichtdichte Duraplan kunststof waarop de print op polyester wordt aangebracht. Als laatste brengen we vervolgens een krasvaste laminaatlaag aan. Een computergestuurde snijmachine snijdt vervolgens de magneetbanen met een 99,99% nauwkeurigheid op maat waardoor de banen perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor ben je verzekerd van een erg strakke en bijna naadloze beurswand.

Het opvouwbare folderrek maakt deze promotieset 24 compleet.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een voorstel op maat

Voordelen

  • Combinatie van beeld en beweging (LED-scherm integratie)
  • De transportkoffer van de beurswand dient tevens als balie
  • Premium kwaliteit magneetpanelen en prints
  • Opbouwtijd ca. 20 minuten
  • Gemakkelijk te vervoeren

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze promotieset 22 leveren we je het volgende:

  • Premium pop-up beurswand 3x3 gebogen isyPOP 1.1 inclusief full color bedrukking (Duraplan 3-laags systeem)
  • Bracket om een beeldscherm op te hangen (het beeldscherm zelf leveren we niet, in principe kun je elk beeldscherm ophangen zolang deze niet te zwaar is, bijvoorbeeld een 24 inch scherm)
  • Transportkoffer voor de beurswand met balie ombouwset, incl. bedrukking
  • 2 LED spots om de beurswand te verlichten (ook deze passen in de balie/koffer)
  • Opvouwbaar folderrek van het type isyRACK 5.1 zilver, inclusief transporttas

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de digitale bestanden die nodig zijn om de panelen van de beurswand, rolbanners, en baliekoffer te printen. Deze bestanden kun je aanleveren volgens onze specificaties. Ook kunnen wij tegen meerprijs de opmaak voor je verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op.

Promotieset 24

Een complete promotieset bestaande uit een pop-up beurwand, een beeldscherm integratie een rolkoffer/balie en een opvouwbaar folderrek

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right