Beschrijving

Deze promotieset heeft net wat minder diepte dan Promotieset 05. In sommige situaties past Promotieset 06 dan ook net wat beter. Bijvoorbeeld op een kleine beurs, open dag, leveranciersdag of ander event waar je maar een paar meter vloeroppervlakte ter beschikking hebt.

Toch heeft ook deze set een veel grotere uitstraling dan je misschien zou denken. De groot-formaat afbeelding op de achterwand is een echte eye-catcher, en ook de van binnenuit verlichte balie trekt de aandacht.

Promotieset 06 bestaat uit de volgende elementen:

De hele set is opgebouwd uit lichtgewicht pop-up frames. Nadat je deze hebt uitgevouwen klik je hier de profielen in. Vervolgens vouw je de doeken uit en bevestig je deze door de siliconen "pees" die aan de doeken is genaaid in de gleuven van de profielen te drukken. Zo span je de doeken en is je eindresultaat een super-strakke beursstand of promotiekit.

Omdat het systeem bestaat uit een frame en uit bedrukte doeken, pas je de uitstraling ervan heel gemakkelijk, geheel of gedeeltelijk, aan. Bijvoorbeeld alleen de achterwand of alleen de zijwand.

Makkelijk op te zetten en eenvoudig te vervoeren

Promotieset 06 is gemakkelijk op zetten. In ongeveer een half uur bouw je de hele set op. Zonder dat je gereedschap nodig hebt. Frames uitvouwen, profielen vastklikken, doeken bevestigen, spotjes plaatsen en de stekker in de het stopcontact plaatsen. Oh, en het folderrek uitvouwen natuurlijk:)

En na de beurs of presentatie berg je de hele set weer snel op in de transporttassen op wielen, waarna je deze opslaat voor het volgende event.

Meer weten of een aangepast voorstel ontvangen?

Neem contact met ons op en laat ons je plannen weten!

 

 

 

 

Voordelen

  • Lichtgewicht promotieset of mini-beursstand
  • Professionele uitstraling
  • Opgezet in een half uur
  • De bedrukking is vervangbaar/verwisselbaar
  • Gemakkelijk te transporteren in meegeleverde transporttassen
  • Past in een personen auto
  • LED-balie met interne verlichting

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze promotieset 06 leveren we je het volgende:

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de digitale bestanden die nodig zijn om de doeken te printen. Deze kun je zelf op opmaken m.b.v. onze specs. Natuurlijk kunnen wij ook de opmaak voor je verzorgen tegen een meerprijs. Neem hiervoor contact met ons op.

Promotieset 06

Een complete promotieset bestaande uit een gekoppelde pop-up-beurswand, een LED balie en een opvouwbaar folderrek

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right