Beschrijving

Deze promotieset in een hoekstelling kun je inzetten als een kleine hoekstand op bijvoorbeeld een beurs, maar net zo goed als merk-activatie in een overdekt winkelcentrum of tijdens een event. Op slechts vier vierkante meter presenteer je met deze promotieset of mini-beursstand groots en opvallend jouw merk, bedrijf of product.

Promotieset 05 bestaat uit de volgende elementen:

  • Een achterwand van 2,25 meter breed bestaande uit een pop-up systeem in combinatie met bedrukt doek met pees/groef bevestiging
  • Een zijwand van 1,50 meter breed, gekoppeld aan de achterwand
  • Een LED-balie, hierbij wordt de graphic van binnenuit verlicht
  • Een opvouwbaar folderrek

Compact, snel op te bouwen en gemakkelijk mee te nemen

Deze hele set neem je gemakkelijk mee in slechts vier transporttassen. Twee voor de achterwand en zijwand, en één voor de balie en één voor het folderrek. En voor het opzetten hoef je niet veel meer tijd uit te trekken dan een half uurtje. Dan ben je klaar om de aandacht van bezoekers te vangen en om in gesprek te raken met potentiële klanten.

Modulair vergroten en verkleinen

Deze set bestaat uit twee frames. Deze kun je natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar gebruiken. En heb je minder ruimte ter beschikking dan laat je een van de frames gewoon weg.

Andersom kun je de promotieset natuurlijk ook uitbreiden met extra modules, bijvoorbeeld omdat je wat meer ruimte ter beschikking hebt, bijvoorbeeld op een beurs. Zo investeer je met deze promotieset in een systeem dat je vele jaren flexibel kunt gebruiken.

De prints van deze promotieset bestaan uit full colour bedrukte doeken. Deze printen we in een dye-sublimatie printtechniek. Hierbij wordt de inkt onder hoge temperatuur aangebracht in de vezels van het doek waardoor het eindresultaat er niet alleen prachtig uit ziet, maar waardoor de doeken ook keer-op-keer opgevouwen en weer opgehangen kunnen worden. De doeken zijn voorzien van een z.g. "pees" aan de achterkant. Hiermee span je de doeken superstrak in de frames. En wil je een heel nieuwe look creëren? Bijvoorbeeld omdat je een nieuw product hebt of een nieuwe campagne? Dan bestel je eenvoudig nieuwe doeken bij.

Wil je meer weten over deze promotieset of een ontwerp op maat ontvangen?

Neem dan contact met ons op en bespreek met ons je wensen, dan maken wij een voorstel dat helemaal past bij jouw merk of product.

Voordelen

  • Modulaire promotieset of beursstand (hoekstand)
  • Opbouwtijd ca. 30 minuten
  • De bedrukking is gemakkelijk te vervangen/verwisselen
  • Eenvoudig transport in drie transporttassen
  • Verlichte balie (LED-balie)
  • Inclusief folderrek

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van promotieset 05 leveren we je het volgende:

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de digitale bestanden die nodig zijn om de doeken te printen (achterwand-zijwand en balie).

Promotieset 05

Een complete promotieset bestaande uit een gekoppelde beurswand, een LED balie en een opvouwbaar folderrek

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right