Beschrijving

Kun je met simpele rolbanners een mooie (product) presentatie maken? Jazeker! Tenminste, als je kiest voor de juiste banners en als je er een mooi geheel van maakt.

En dat hebben we gedaan met promotieset nummer 10. We hebben hier gekozen voor luxe rolbanners met prints die mooi recht staan en die gecombineerd met een mooie, opvouwbare vitrine en een bijpassende balie. Zo ontstaat een promotieset die er mooi uitziet, flexibel is in opstelling en ook nog eens in een handomdraai is opgezet.
Rolbanners zijn al jaren populair om door hun gebruiksgemak. Toch zien we ze vaak gebruikt worden op manieren en in situaties waarvoor ze niet geschikt zijn. Gemak is mooi, maar uitstraling is belangrijker. En daar gaat het wel eens mis.

In deze set is alles perfect voor elkaar. Kwalitatief goede rolbanners, een perfecte printkwaliteit en dat in combinatie met displays waardoor een visueel aantrekkelijke presentatie ontstaat. Een combinatie van groot formaat beeld en fysieke product presentatie.

Een complete promotieset die past in de kofferbak van de auto

En mooi is in dit geval wél handig. Want deze hele set bouw je niet alleen in 10 minuutjes op, ze past ook nog eens in de kofferbak van nagenoeg elke personenauto. Zo staat niets je meer in de weg bij elke gelegenheid jouw merk en product opvallend en professioneel onder de aandacht te brengen.

Meer weten of een advies op maat?

Neem contact met ons op!

 

 

D

Voordelen

  • Super licht in gewicht
  • Opbouwtijd < 10 minuten
  • perfecte printkwaliteit
  • De bedrukking is te vervangen/verwisselen
  • Gemakkelijk transport in meegeleverde transporttassen
  • Past in de kofferbak van elke auto

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze promotieset 10 leveren we je het volgende:

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de bestanden die nodig zijn om de prints te kunnen maken. Heb je zelf niet de mogelijkheid om de bestanden op te maken? Neem dan contact met ons op.

Promotieset 10

Een complete promotieset bestaande uit twee luxe rolbanners, een lichtgewicht balie en een opvouwbare vitrine.

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right