Beschrijving

Op een kleine leveranciersbeurs, vakbeurs, congres, presentatie of promotie wil je dat bezoekers je zien én een goede indruk krijgen van jouw merk of bedrijf. Ook als je maar een beperkt aantal vierkante meters ter beschikking hebt.

Daarom bieden we je een groot aantal promotiesets aan waarmee je een complete presentatie geeft op een beperkt vloeroppervlakte. En waarmee je niet urenlang bezig hoeft te zijn met de installatie ervan. Deze promotieset 04 ziet er perfect uit en trekt volop de aandacht door de groot-formaat visual en de van binnenuit verlichte LED-balie.

Deze mini-beursstand of promotieset bestaat uit het volgende:

Dit type pop-up beurswand systeem is populair omdat deze licht in gewicht is, snel op te bouwen en gemakkelijk is mee te nemen. De print bestaat uit een bedrukt doek waar aan de achterkant een z.g. "pees" aan is genaaid. Door deze pees in de profielen van het frame te drukken span je het voorkant doek en de zijkantdoeken rondom strak. Twee LED-spots bovenop de pop-up wand zorgen voor een mooie uitlichting van de print.

De balie is uitgevoerd volgens hetzelfde principe. Ook deze bestaat uit een pop-up frame met bedrukte doeken. Hier hangt achter het doek echter nog een LED-gordijn waardoor de print aan de voorkant als het ware licht geeft, en de balie wordt omgetoverd tot een lightbox voor nog meer aantrekkingskracht.

Compact meenemen en snel opbouwen

De hele set past in 3 transporttassen: één voor de achterwand, één voor de balie en één voor het folderrek. Zo neem je de set gemakkelijk mee in bijvoorbeeld een personenauto. En ook het opbouwen gaat eenvoudig. Binnen 15 minuten is je presentatie klaar voor gebruik!

Wil je meer weten over deze promotieset of een voorstel ontvangen?

Bel ons dan gaan we voor je aan de slag!

 

 

 

Voordelen

  • Complete promotieset of mini-beursstand
  • Strakke achterwand en balie d.m.v. pees/groef bevestiging van de bedrukking
  • Opbouwtijd slechts 15 minuten
  • De bedrukking is te vervangen/verwisselen
  • De hele set is gemakkelijk te transporteren in 3 transporttassen (inclusief)
  • Past in de kofferbak van elke auto

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze Promotieset 04 leveren we je het volgende:

  • Een pop-up achterwand met full colour bedrukte met doeken (voorkant + zijkanten) inclusief handige transporttas op wielen
  • Een LED-balie inclusief full colour print, interne LED-verlichting en een roltas voor transport
  • Een opvouwbaar folderrek voor de presentatie van brochures en folders

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de digitale bestanden die nodig zijn om de doeken te printen. Deze opmaak kunnen we eventueel ook voor je verzorgen tegen een meerprijs op basis van een uurtarief.

Promotieset 04

Een complete promotieset bestaande uit een lichtgewicht beurswand, een LED balie en een opvouwbaar folderrek

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right