Beschrijving

Wil je jouw merk of product opvallend onder de aandacht brengen van bezoekers, winkelend publiek en voorbijgangers? Zonder dat je een bus vol met spullen moet meenemen? Dan is Promotieset 02 misschien iets voor jou. Hiermee ben je opvallend aanwezig met minimale middelen.

Deze promotieset bestaat uit:

Het mooie aan dit design is dat beide rolbanners samen één beeld vormen, ondanks dat het twee aparte banners zijn. De ovale balie is voorzien van een print met logo, en aan de achterkant kun je spullen (samples/producten etc.) opbergen. Om ook de brochures netjes en "voor het grijpen" te presenteren maakt een opvouwbaar folderrek deel uit van deze promotieset.

Opzetten in slechts 5 minuten

Zowel de rolbanners als het opvouwbare folderrek vouw je in luttele seconden uit waarna ze klaar zijn voor gebruik. En ook het opzetten van de balie gaat snel. Zo ben je in 5 minuten tijd klaar om de show te stelen met jouw bedrijf, merk of product!

De hele set past in de kofferbak van de auto

Na de promotie, presentatie of actie berg je de hele set weer op in de meegeleverde transporttassen. En omdat de hele set in de kofferbak van zo'n beetje elke personenauto past hoef je geen speciaal vervoer te regelen.

Meer weten over deze of een van onze andere promotiesets?

Neem dan contact met ons op. Samen voor succes!

Voordelen

  • Grote visuele impact op een kleine vloeroppervlakte
  • Opzetten in 5 minuten
  • Eenvoudig transport in de meegeleverde transporttassen
  • Scherp geprijsd

 

Inbegrepen

Bij aanschaf van deze Promotieset 02 leveren we je het volgende:

Niet inbegrepen bij de aanschaf is het opmaken van de digitale bestanden om de prints te maken, we gaan uit van compleet opgemaakte digitale bestanden volgens onze specs. Deze zijn te downloaden bij het desbetreffende product. Uiteraard kunnen wij ook de opmaak voor je verzorgen op basis van een meerprijs.

Promotieset 02

Promotieset 02 bestaande uit een balie isyDESK ellipse en 2x een isyROLL 6 rolbanner 80x200cm

Voorstel op maat ontvangen?
Stuur ons je wensen of bel ons op 055-2340123

Gratis advies ontvangen?

Gratis advies
De voordelen van isydisplay
20+ jaar ervaring
Persoonlijk contact met Michel of Jean-Paul
Kennis en advies
Scherpe prijzen
Kwaliteit assortiment
Samen voor succes!
Kwaliteit assortiment
Kennis en know-how
20+ jaar ervaring
Topservice

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.
chevron-right