Mobiele beurswanden; communicatiekracht op de vierkante meter

21 februari 2021

Live communicatie is van alle tijden en is blijvend. Ondanks de steeds sneller toenemende "ver-onlining". Juist ook tijdens de Corona pandemie bleek dit maar eens te meer. Mensen snakten naar echte -face-to-face- contacten en grijpen, nu het weer kan, elke gelegenheid aan om elkaar op te zoeken en te ontmoeten. Zowel privé als zakelijk.

2022 belooft een superdruk jaar te worden

Het beurs- en eventjaar 2022 belooft vanaf maart dan ook superdruk te worden. Na bijna 2 jaar verplicht "Teamen-en-Zoomen" mogen we eindelijk weer beurzen, congressen, jaarvergaderingen, dealer-bijeenkomsten en andere events bij wonen. En hieraan, als exposant, actief deelnemen.

Bij bedrijven die op beurzen, evenementen, dealerdagen en andere events aanwezig zijn is het de eeuwige vraag. Hoe kan ik met beperkte middelen mijn merk of bedrijf opvallend en met de juiste uitstraling onder de aandacht brengen van bezoekers? En welke middelen zet ik hiervoor het beste in?

En dáár ligt de kracht van mobiele beurswanden en andere mobiele presentatiesystemen.

Deze bieden de oplossing omdat ze:

Gemakkelijk zijn te vervoeren, meestal in een personenauto
Hierdoor kunnen dergelijke systemen door medewerkers zelf worden opgebouwd. Dit zorgt voor flexibiliteit, kostenbesparing en tijdbesparing. Er hoeft immers geen externe standbouwer opgetrommeld te worden om een stand of presentatie op te bouwen op de locatie van het event.

Lightbox balie isyLED 8.1 transport

Snel en gemakkelijk zijn op te bouwen

Medewerkers die aanwezig zijn op een event of beurs zijn geen standbouwers. Ze hebben meestal ook geen zin om urenlang bezig te zijn met het voorbereiden en opbouwen van een beursstand.

Maar een mobiele beurswand in tien of twintig minuten opbouwen, dat is bijna altijd wel mogelijk. En ook daar ligt de kracht van de isydisplay beurswanden en systemen. Deze zijn altijd snel en eenvoudig op te zetten. Zonder gereedschap.

Attractief en communicatief zijn op een beperkte ruimte (oppervlakte)

Mobiele beurswanden zijn vooral bedoeld voor die beurzen, events en andere gelegenheden waar je maar een beperkt aantal vierkante meters ter beschikking hebt. Want daar wil je maximaal gebruik van maken.

De kracht van mobiele beurswanden zit 'm vooral in de bedrukking. Met een opvallend design breng je de boodschap van jouw product, merk of bedrijf duidelijk over op bezoekers. Lees als het gaat om het maken van een ontwerp voor jouw beursstand ook deartikelen: 7 tips voor het maken van een ontwerp voor jouw beurswand & tips voor het inrichten van jouw beursstand

Een verwisselbare bedrukking hebben

Bij al onze beurswanden is de bedrukking verwisselbaar en vervangbaar. Met de investering in een goed beurswand systeem kun je dan ook jarenlang jouw merk of bedrijf presenteren. Met nieuwe printbanen of bedrukking op stof (afhankelijk van het gekozen type beurswand) houd je jouw beurswand tegen lage kosten steeds up-to-date.

Duurzaam en herbruikbaar zijn

Kwaliteit beurswanden en presentatiesystemen gaan jarenlang mee. De kosten per event of beurs zijn daarmee erg laag. Ook al omdat je de wand of stand in eigen beheer opbouwt (zie hierboven).

Los van het financiële aspect produceer je met herbruikbare beurswanden minder afval t.o.v. eenmalig opgebouwde stands of displays. Mobiele beurswanden mag je daarom best een milieuvriendelijke manier van exposeren of presenteren noemen.

Modulair zijn te vergroten en uit te breiden

Isydisplay beurswanden en standsystemen zijn zo gemaakt dat ze (in de toekomst) zijn uit te breiden. Bijvoorbeeld qua afmeting, zodat je ook met meer beschikbare vierkante meters er uit kan halen wat er in zit.

Maar uitbreiden kan ook met extra accessoires en mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan beeldschermen die je integreert in de beurswand. Of aan, balies, mobiele vitrines of andere displays. Je kunt er ook voor kiezen om de bouw van je stand uit te besteden.

Voor elk budget

Bij isydisplay bieden we je (zei hij in alle bescheidenheid:)) het grootste assortiment beurswanden van Nederland. Van budget tot premium, en alles wat daartussenin zit. Er is dan ook voor elk budget een oplossing. Een oplossing om jouw merk of bedrijf in de picture te zetten op een beperkt aantal vierkante meters.

Meer weten over de isydisplay beurswanden en presentatiewanden?

Neem contact met ons op voor een gewoon goed advies of een voorstel op maat.

Michel Rijnberg


isyfair Nederland + auteur "Scoren met je beursdeelname"

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.