Wat kost een beurswand of mobiele beursstand?

Een vraag die veel exposanten zich stellen als ze overwegen te gaan deelnemen aan beurzen, is wat een beurswand of beursstand nou precies kost. Dit om een inschatting te kunnen maken van de totale kosten van de beursdeelname en de hoogte van het benodigde budget.

Nou koop je een beurswand of mobiele stand maar zelden om deze slechts één keer te gebruiken, dus mijn advies is altijd om te kosten uit te smeren over bijvoorbeeld 5 of 10 events of beurzen, afhankelijk van hoe vaak deze per jaar plaats vinden. Maar dan moet je natuurlijk wel weten wat de kosten hiervan zijn.

Op deze site vind je complete prijzen van heel veel beurswanden en mobiele stands, allemaal compleet inclusief bedrukking, verlichting en koffers of tassen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en wat de verschillende typen en modellen kosten zodat je op voorhand je beursdeelnames goed kan budgetteren.

Waar je bij de all-in prijzen nog wel rekening mee moet houden zijn de kosten voor het maken van het (grafische) design. Kun je dit design zelf of in eigen beheer maken? Of heb je hiervoor een externe designer nodig?

En dan heb je meestal ook nog afbeeldingen en foto's nodig. Zijn die al beschikbaar dan hoef je hiervoor geen extra budget uit te trekken. Soms kan het echter nodig zijn om bijvoorbeeld een fotograaf op pad te sturen om geschikt beeldmateriaal te produceren, iets wat de totale kosten van je beurswand of stand verhoogt. Ook het huren van beeldmateriaal van bijvoorbeeld een stockfoto bureau kan een optie zijn, en ook deze kosten komen dan bovenop de kosten van de beurswand of stand zelf.

Door rekening te houden met bovenstaande kosten én door de prijzen te bekijken en vergelijken op deze site krijg je perfect overzicht van alle kosten. Kom je er niet uit of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.