Verliezen de magneetbanen van de isydisplay magnetic beurswanden hun magnetisme na verloop van tijd waardoor ze minder goed "plakken" ?

Een aantal van onze beurswanden werken op basis van een frame in combinatie met magneetbanen. Daarbij worden de magneetbanen (banen waar op de achterkant magneetstrips zijn geplakt) magnetisch tegen z.g. magneetstaven van de magnetic beurswand "geplakt". De vraag die we wel eens gesteld krijgen is of dit magnetisme na verloop van tijd niet afneemt, waardoor de banen niet meer plakken?

Dit is niet het geval. Magnetisme kan alleen uit een materiaal verdwijnen d.m.v. een veel sterkere magneet. Dus alleen als je met een hele sterke magneet op de magneetstrips of de magneetstaven van de panelen of het systeem komt zou het magnetisme kunnen afnemen. Dit gebeurt echter nooit, waardoor ook na vele jaren de magneetbanen nog perfect blijven plakken.

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.