Herroeppingsrecht / bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Alleen de kosten voor het retour sturen van jouw locatie naar het magazijn van isydisplay zijn voor je eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het volume en gewicht, maar bedragen in de regel < 10 euro per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, stuur dan het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@isydisplay.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk en bedrukte artikelen

Sommige producten in deze webshop worden op maat gemaakt en/of bedrukt volgens jouw specificaties. Voor deze producten is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.