Kan ik een uitgebreid advies krijgen over wat voor mijn bedrijf, product of merk de beste beursstand of beurswand oplossing is?

Bij isydisplay zijn we van mening dat deelnemen aan beurzen, of het presenteren op locatie van jouw product, merk of bedrijf een echt vak is. Wij zijn geen "wij-leveren-alles-waar-inkt-op-zit" bedrijf, maar zien onszelf als specialisten op het gebied van stands, displays, promotie en (beurs)communicatie.

Dit vertaald zich niet alleen in de keuze en de kwaliteit van onze displaysystemen en mobiele beursstands, maar ook naar de totstandkoming daarvan. We werken daarom graag samen met je aan de voor jouw merk of bedrijf beste beursstand of beurswand.

Hoe we dat doen?

Door ons in te leven in jouw situatie, doelstellingen en budget. Op basis van onze kennis en ervaring geven we je vervolgens een goed en eerlijk advies zodat je de beste keuze maakt qua beursstand of beurswand.

Zo werken we samen aan het resultaat van jouw beurs, event of promotie.

Meer weten? Bel ons voor een kennismakingsgesprek!

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.