Is het mogelijk om eigen posters of plakkaten op te hangen in een isydisplay beursstand of tegen een isydisplay beurswand?

Goh. Het kan. Maar het is maar zelden een goed idee. Isydisplay beursstands en beurswanden bestaan bijna altijd uit een frame in combinatie met flexibele panelen, magneetbanen of bedrukte stoffen die hiervoor speciaal bedoeld zijn. Want de kracht van een stand of beurswand zit 'm nou juist in de bedrukking ervan. En in het design.

Het ophangen van (eigen) posters geeft bijna altijd praktische problemen én design problemen. Om te beginnen is het lastig om om op flexibele materialen en stoffen posters te plakken zonder dat dit de panelen beschadigd. En als het al lukt, strak wordt het nooit. Daarbij ga je iets toevoegen aan een bestaand, doordacht ontwerp. En dat maakt je beursstand of wand maar zelden mooier of beter.

Nee, voor het ophangen van posters of plakkaten zijn, eerlijk is eerlijk, onze beurswanden of stands eigenlijk niet geschikt.

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.