Heb ik per se spots en verlichting nodig op mijn beurswand, promotieset of mobiele stand?

Da's een vraag die me wel eens wordt gesteld. Heb ik per se verlichting nodig op mijn beurswand, stand of promotiekit?

Natuurlijk klinkt het enigszins verdacht als ik, als leverancier, vervolgens roep dat verlichting echt heel erg belangrijk is. Maar toch ben ik daar 100% van overtuigd.

Kijk, een van de dingen die je wilt bereiken met je beurswand of stand is opvallen. De aandacht trekken. En juist op die punten scoor je hoog met goede verlichting. Stands met te weinig verlichting of beurswanden met zelfs helemaal geen verlichting vallen minder op en zien er vaak een beetje armoedig uit.

Verlichting dus. En wat mij betreft zelfs veel verlichting. Verlichting heb je maar zelden teveel op je stand, beurswand of promotieset.

De huidige spots die we leveren op onze systemen zijn bijna altijd LED spots. Deze geven minder warmte af, gebruiken minder stroom en gaan heel lang mee.

Naast beurswanden en stands waar spots op zijn bevestigd - en waarbij de prints dus vanaf de voorkant worden aangelicht - leveren we ook een aantal LED-beurswanden en LED-stands. Hierbij worden de prints d.m.v. ingebouwde LEDS in de frames vanaf de achterkant verlicht, wat een prachtig effect geeft én bijzonder opvalt.

Wil je meer weten over hoeveel en welke soort verlichting het beste past bij jouw beurswand of beursstand? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.