Beschikt isydisplay over eigen beeldbank /database met foto's die ik kan gebruiken voor het ontwerp van mijn beurswand, stand of promotiematerialen?

Nee.

Soms is het best lastig om geschikt beeldmateriaal te vinden voor jouw beurswand, stand of promotieset. In dat geval kan het een optie zijn om gebruik te maken van z.g. stockfoto's of beeldbank foto's. Bij isydisplay beschikken we weliswaar niet over een eigen beeldbank, maar we kunnen op jouw verzoek wel op zoek gaan naar een geschikte foto in de beeldbanken en databases van de verschillende gespecialiseerde stockbureaus. De rechten van die beelden moeten voor het gebruik op jouw stand of display dan worden afgekocht.

In sommige gevallen is het gebruik van stockfoto's een goede optie. Je ziet meteen hoe de foto eruit ziet en of deze geschikt is om te gebruiken in jouw (stand)ontwerp. Als dat het geval is bespaart je dat het laten maken van nieuwe, eigen foto's, iets wat los van de kosten niet altijd mogelijk is.

Wil je weten wat er mogelijk is als het gaat om het gebruik van geschikt beeldmateriaal van stockfoto bureaus? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een advies.

Vrijblijvend advies?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen zorgen we voor een succesvolle presentatie van jouw merk of product.